| coolgirl89 a întrebat:

Cam la cati centimetri se gaseste himenul? Daca mi-am introdus o periuta in vagin cam 7 cm e posibil sa nu mai fiu virgina? Sau insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.
2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.
3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.
4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.

84 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| iceman a răspuns:

Tu azi ce prosti spui(tastezi)? Cum sa ramai insarcinata de la periuta de dinti? Pune mana citeste sunt multe carti de specialitate.
Tu mai crezi ca barza aduce copii?

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| koxatu a răspuns:

Deci sa incepem ai experimentat un joc sexual sau erotic, nu ai patit nimic poate nu te'ai dezvirginat daca nu ti'a curs sange poate ai largit himenul dar mai mult nu credtongue insarcinata nici nu se pune problema

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| anonim_2791 a răspuns:

Insarcinata nu ia cum sa ramai cu periuta... da virgina in nici un caz nu cred ca mai estilaughing)laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O periuta? surprise Degetelul curat nu era suficient? sau ceva mai... aproape de adevar? Fata draga, nu-ti introduce orice acolo, sunt jucarii speciale pentru asta care nu ranesc. Ai grija de tine sa nu faci ceva rau. Oricum insarcinata cu periuta...NU, sigur nu, dar poate inca virgina.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara dar aceasta intrebare trebuia postata la categoria: Trivia /Amuzante. Din imaginea de la profilul tau reiese ca esti frumoasa si sexi (daca esti tu in poza), nu vad cum o fata ca tine nu ar avea niste relati sexuale cu baieti? In fine... daca te pastrai pentru vreun fat-frumos ia-ti la revedere de la aceasta idila, nu exista. Exista multe sex-shop-uri atat online cat si la tine in oras (banuiesc). Cumparati un vibrator sau un didlo de silicon pe care poti sa il dezinfectezi cu spirt si apa curata.
"Mare e gradina lui D-zeu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca fata se referea la sarcina... daca mai poate sa fie insarcinata, doar ca a formulat gresit intrebarea. Da mai poti sa fi insarcinata atata timp cat esti tu fertila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca ceva am uitat sa iti spun: Exista clitorisul...de ce nu te "joci" cu el? o sa te exciti si mai tare decat de la plasticul pe care il introduci in vagin.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca daca nu ai sangerat si nu ai avut dureri, nu cred ca a fost afectat himenul.in plus sunt femei/fete ce au himenul elastic adica nu se rupe.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sigur ca poti sa ramai insarcinata... daca era pe ea ceva sperma poate da!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa domnisoara, decat sa folosesti diferite materiale pentru a-ti satisface placerile, mai bine faci sex(protejat) de cate ori simti nevoia