1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.
2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.
3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.
4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.
O periuta? Degetelul curat nu era suficient? sau ceva mai... aproape de adevar? Fata draga, nu-ti introduce orice acolo, sunt jucarii speciale pentru asta care nu ranesc. Ai grija de tine sa nu faci ceva rau. Oricum insarcinata cu periuta...NU, sigur nu, dar poate inca virgina.
Doamneeeee... dar ce ai avut cu periuta
nu esti sigur insarcinata...ca nu ai de unde... daca esti coolgirl89 se presupune ca ai si tu vreo 20 de ani...inca nu ai aflat ca pe copii nu ii aduce barza?
virgina... poate alta data...
de curiozitate: ce a fost in capul tau si cum de te-ai razbunat tocmai pe periuta?
Doamne... te chinuie
De ce oare, nu-ti gasesti un partener, care sa te satisfaca, si folosesti fel de fel de trucuri.neortodoxe...Insarcinata?! cu cine?
Daca tu esti cea din poza, arati destul de bine. Ce, nu-si dorea niciunul sa "si-o perinde" pe-acolo.iti trebuia periuta? virgina? poate daca ai himenul elastic.
Daca la 20 de ani intrebi si ai indoieli ca e posibil sa fi ramas insarcinata din cauza introducerii unei periuta, eu oficial imi dau demisia din omenire; nu pot crede ca la varsta asta unii inca mai cred in povesti cu Mos Craciun sau cea cu barza
''Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni '' ( Valeriu Sterian )
Pai, eu nu stiu cum sa iti raspund, tu ai vorbit serios cand ai scos gogomaniile astea din "gurita"?
Draga domnisoara, nu se poate sa ramai insarcinata cu o periuta, doar sa te ranesti. Sau poate ca ai si tu dinti acolo si ai vrut sa ii cureti, apropo de un film vazut de ceva timp
Nu te supara dar aceasta intrebare trebuia postata la categoria: Trivia /Amuzante. Din imaginea de la profilul tau reiese ca esti frumoasa si sexi (daca esti tu in poza), nu vad cum o fata ca tine nu ar avea niste relati sexuale cu baieti? In fine... daca te pastrai pentru vreun fat-frumos ia-ti la revedere de la aceasta idila, nu exista. Exista multe sex-shop-uri atat online cat si la tine in oras (banuiesc). Cumparati un vibrator sau un didlo de silicon pe care poti sa il dezinfectezi cu spirt si apa curata.
"Mare e gradina lui D-zeu"
Insarcinata nu ia cum sa ramai cu periuta... da virgina in nici un caz nu cred ca mai esti))
Wow, insarcinata sigur nu esti draga
Virgina? hmm. daca zici ca acea periuta avea 7 cm eu cred ca nu mai esti.
Ce ar fi sa faci un control ginecologic?
Daca aceste pareri nu le crezi ar fi cazul sa te duci.
DMN...asta e noua cu periuta
nu am mai auzit.sincer)
Tu azi ce prosti spui(tastezi)? Cum sa ramai insarcinata de la periuta de dinti? Pune mana citeste sunt multe carti de specialitate.
Tu mai crezi ca barza aduce copii?
peeeseee întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: