Poate fi si prima varianta dar ar mai fi una. Aceea ca poate se simte mai bine ea daca e epilata. Parul pubian este normal si firesc, iar daca o fata nu isi doreste sa se epileze, nu o va face, indiferent de ii place baiatului sau nu!
Pai fata poate sa fie epilata oricum, nu? Tu crezi ca ea face asta doar pentru contactul sexual? Nu. Tine de igiena si de cum vrea ea.
Deci ca raspuns la prima intrebare, nu putem sa iti dam un raspuns daca planuia sau nu, asta tine de ce credea ea, si noi nu citim minti (sau ).
Nu este regulă, că aștepta, sau că îți cerea.
Așa se simte bine, fără păr, jos la "veveriță".
Lipsa epilari face ca vaginul sa fie mult mai bine protejat, igiena nu are legatura cu asta, repet parul pubian este o bariera de protectie
Am zis ca... perspectiva, la latitudinea fiecaruia, sau mai bine zis a fiecareia. Stiu ca are si rol "protector".
El vrea sa creada ca s-a epilat fata special pentru el, dar asta e ceva normal
Multe fete se epileaza regulat pe tot corpul, pentru ca asa le place lor, sa fie ingrijite.
Faptul ca ea era epilata acolo nu inseamna nimic. Poate daca avea vreun prezervativ prin geanta, da, sigur planuia ceva. Dar un simplu epilat nu inseamna neaparat ca a planuit sa faca sex.
Parerea mea este ca in cele mai multe cazuri este ca da. Fetele sunt rusinoase si iti dai seama ca nu ar sta cu par pubian acolo jos la primul act sexual.
Stau neepilate dacă sunt virgine și nu se uita nimeni în chiloți lor dacă sunt epilate.
Alexandra20374 întreabă: