| StefanIlc a întrebat:

Cand am facut prima oara sex, acum 2 ani, m-a tinut foarte putin, dar mi s-a spus ca asa e prima oara, si intr-adevar durata a crescut treptat, pana in jur de 17 min, dar de curand a inceput sa ma tina cu 15% mai putin. Ce pot face? Mentionez ca fac sex o data la 3-4 zile si ca am sub 18 ani.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Nu-ți mai fă probleme că asta nu e o disfuncție sexuală.
Ține mai mult de starea pe care o ai, de nivelul de stres din perioada pe care o traversezi, de modul de hrană, de anotimp și de multe altele.
Nu fac mișto dar chiar nu poți cronometra la modul ăsta. Adică mereu te ținea 17 min. iar acum, vai, nenorocire, te ține doar 15.
Depinde foarte mult și de parteneră.
Și dacă nu e vorba de aceeași parteneră mereu, cronometratul ăsta nu mai are nici o noimă. (oricum n-are nici o noimă)
Corpul tău nu e un mecanism atât de perfect încât să-ți faci probleme și să consideri că e dereglat din cauza a 2 minute. laughing

5 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

15%? laughing
Ai un sexometru? Cu ce calculezi atât de exact?

| StefanIlc explică (pentru Hammurabi):

Am aproximat. Si as aprecia mai mult un raspuns pe bune.

| StefanIlc explică (pentru Hammurabi):

Mersi de raspuns. Se poate chestia cu stresul, am avut o problema mare de rezolvat in perioada asta. Si da, este cu aceeasi partenera de acum 2 ani.
Nu cronometrez: ))), doar ca am un ceas care imi ia pulsul la 15 min si asa imi dau seama, iti dai seama ce ciudat ar fi sa stau cu cronometrul langa minelaughing

| Hammurabi a răspuns (pentru StefanIlc):

Stai liniștit, la vârsta ta nu e cazul să-ți faci probleme.
Lasă-i pe cei de peste 55-60 de ani să se îngrijoreze. laughing

| BriceagAntonio a răspuns:

Da ce dracu faci ma in 17 min...arunci cu coliva pe ea?