| TreiSurori a întrebat:

Cand baietii spun " te iubesc " primii chiar o simt sau o spun doar de dragul relatiei/prietenei?

Răspuns Câştigător
| Sultan a răspuns:

E echivalent cu orgasmul la femei, unele simt, altele doar spun ca au avuthappy

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Unii o spun si doar pentru sex

| RAY a răspuns:

Depinde de fiecare si voi spuneti si va ganditi la altu

| TreiSurori explică (pentru suntserios):

Prietenul meu (de 4 luni)stie ca poate avea parte de sex cu mine oricand vrea el, dar nu e vorba de asta. E vorba ca vreau sa simta cand o spune nu sa o spuna asa aiurea sau sa se simta obligat

| TreiSurori explică (pentru Sultan):

ForTheWin!

| SuntMaleficMuhahahaha a răspuns:

Baietii nu iubesc o persoana chiar atunci cand sunt intr-o relatie.ei isi dau seama de sentimentele lor pe parcurs, si dureaza ceva. daca e sa ii comparam cu fetele..acestea simt sentimentul dragostei si o spun cu adevarat.dar baietii nu, deci nu ii crede asa de prima datatongue sper ca te-am ajutat.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru TreiSurori):

Pai eu ziceam asa in general nu in cazul tau

| Bogdan1998 a răspuns:

Depinde de baiat.

| maryusdumitru a răspuns:

Asta vreti voi sa auziti! un baiat care stie sa o spuna o sa aiba multe femei in viata

| ReiVaN a răspuns (pentru Sultan):

Buna replica

| laura199430 a răspuns:

Depinde de relatie si de baiat/fatawinking

| neutrino a răspuns:

Este o minciunica clasica, veche si totusi la moda.

| IREros a răspuns:

Numai idioti pe aici. Daca ei o zi la misto, extrapoleaza si inseamna ca toti o zic la misto. Baiatul ala poate vorbi serios sau nu. Noi nu avem de unde sti. Eu am putut sa zic te iubesc si dupa 2 saptamani, si am vorbit serior. Tu cauta pareri pe aici, dar trateaza-le ca atare, nu le lua ca fapte. Daca zice ca te iubeste si iti demonsteaza si prin fapte, atunci te iubeste (mai ales daca zici ca te poate avea cand are chef), daca nu nu. Doamne.