| Intelligence a întrebat:

Cand cel de langa tine cu care ai trait 9 luni minunate.iti spune ca te iubeste din suflet cu adevarat. vrea si simte ca va fi cu tine pentru totdeauna, este posibil`? sa-l crezi?
Si eu simt la fel.credeti voi ca se poate?sad
Excluzand motive gen : bani, inselaciune, lipsa de comunicare.

6 răspunsuri:
| Intelligence explică:

@ChioruL :
Am 16 ani. ce am eu cu iubitul meu e cea serios, n`as vrea sa te jignesc desi tu asta ai facut.
DAR, fi sigut.ca sunt sigura pe ce am, si daca timp de 2ani nu "s`a babardit cu nimeni". tocmai pentru ca ma iubeste cu adevarat si ma respecta. Oameni ca tine, care fac misto nu ar trebui sa`si dea cu parereawinking si nu vbeam de "80 de ani".

| Intelligence explică:

Cupcake02
Daca vreisa stii.sau te ajuta sa nu mai vbesti fr rost.sunt virgina.si el ma astepta de mult.si o va mai face.pentru ca e iubire pe bune.asa ca nu mai vbii fr tine.n`am de gand sa o fac mai repede de 18. Shut up!

| cupcake02 a răspuns:

Si de ce ne intrebi asta? E clar ca il crezi pana la urma! Macar nu uita de prezervativ! rolling on the floor

| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Logic ca este posibil. daca doua pesoane se iubesc nu are importanta varsta, nu are importanta timpul de cand stati impreuna(logic nu poti sa crezi ca te iubeste dupa 5 zile de cand stati impreuna).in orice caz tu ramai cu picioarele pe pamant si prima de orice gandeste-te de doua ori.

| Anamaria97_2847 a răspuns:

Daca va iubiti se poate, iubirea nu are limite♥

| EuPaulA a răspuns:

Pai daca ati fost impreuna 9 luni poti sa il crezi, dar eu nu am de unde sti depunde si de expresia fetei cu care ti-a zis-o si de sinceritatea din vocea lui/ ei. Daca nu iti mai aduci aminte asa ceva sau nu ai simtit ca a fost sincer eu zic sa nu va pripiti