anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand eram mic am facut o operatie la penis, pentru ca ma durea foarte tare. Si acum nu mi se da scrotul la o parte. La masturbare nu intampin probleme. Specific ca nu am facut sex niciodata. Si imi este frica. O sa intampin probleme? Ma cam panichez. Nu radeti. Sunt putin speriat

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca faci confuzii, scrotul nu se misca in nici o directie, e ca un saculet de piele si muschi in care stau testiculele.
Poate te referi la preput. Intrebarea e cam asa: cand te speli, decalotezi complet fara probleme pentru a te spala? daca da si daca faci asta minim de doua ori pe zi, atunci nu ai probabil nici o problema.

| vocea a răspuns:

Daca nu intampinji la masturbare stai linistit nici cand o sa faci sex nu o sa ai probleme, bucurate de placerea actului succes

| Mnumh a răspuns (pentru Brigaela):

Imi cer iertare pentru greseala facuta. Intr-adevar, scrotul este altceva. Am cautat pe internet despre preput si despre aceasta problema. Am vazut ca mai sunt cateva persoane cu aceeasi problema, si spuneau ca o sa se poate decalota complet la 18 ani. Daca nu se poate, apare o afectiune medicala numita fimoza. Ma spalam destul de des si destul de bine, mai ales acolo. Acum poate am neglijat penisul de cateva ori, cand am facut dus. Vreau sa te intreb. imi va afecta viata sexuala? Nu stiu daca as putea ejacula in timpul unei partide de sex. Si daca nu pot, inseamna ca nu pot avea copii. Dar nu ma alarmeaza asta. Pentru ca se poate face copii si asa. Dar ma va afecta intr-un fel? Nu o sa am parte de aceleasi "senzatii"?