| XxAlexandruxX a întrebat:

Cand esti la liceu nu exista o relatie fara sex nu? Adica sa fim seriosi la scoala sa zicem ca daca esti impreuna cu o fata ea nu vrea sa faca sex...fite din astea. Dar la liceu cred ca vrea, ca doar cand de casatoresti nu gasesti fete virgine si e logic ca si-au pierdut virginitatea in liceu nu?

8 răspunsuri:
| iloveunicorns a răspuns:

Nu dragă, multe şi-o pierd in căsătorie, doar curvele fac aşaceva in liceu!

| EvilThoughts a răspuns:

Hi,
Nu stiu ce sa zic. Exista(desi sunt rare si le gasesti foarte greu)fete in ziua de azi care mai vor si insista sa fie virgine cand se casatoresc.Si sincer mi se pare rational sa vrei sa ramai virgina pana cand te mariti.Nu stiu ce sa zic.Acum mai depinde si de educatia pe care au primit-o acasa si de multe altele.
Anyway... sper cate-am ajutat.bye bye

| Originalone a răspuns:

Crazy people.
Traim dupa legea sexului ce abuzeaza creerele noastre marunte.
Neuroni minusculi reactioneaza la atingerea unui san sau pulpa naturala.
Femeia care se respecta,pana nu gaseste acel om corect,nu se lasa asa usor, nu da voie sa se atinga de ea sa faca sex.
Ce dracu elogic.
Tarfe sunt multe, dar femei care se respecta putine.

| alin322 a răspuns:

Sa inteleg ca ti-e sa te bagi intr-o relatie pentru a nu fi nevoit sa faci sex? Mai plastic : Nu te simti pregatit de cardeala.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
În primul rând, trebuie să te contrazic. Neacceptarea relaţiilor sexuale nu echivalează cu fiţe, ci mai degrabă cu o gândire responsabilă şi matură. Este normal ca o fată să nu cedeze presiunilor atunci când nu este sigură pe ea sau când nu consideră că are un partener pe măsură, aşa că evită să mai emiţi judecăţi de valoare în necunoştinţă de cauză.
În al doilea rând, momentul în care o fată decide să îşi piardă virginitatea nu poate fi generalizat. Astfel, unele persoane renunţă la ea în liceu, altele la facultate, altele după nuntă. E o practică absolut relativă şi depinde de fiecare caracter în parte.
Te-ai prins?

| Doηηa a răspuns:

Dacă o fată nu face sex asta nu inseamnă ca e o fită, si o relatie nu se bazează numai pe sex, cel putin asa cred eu! Nu este o lege sa faci sex in perioada liceului! Dupa parerea mea o fata desteapta nu face sex decat cu persoana iubita, iar o cu*va face cu oricine, oricand!

greece12
| greece12 a răspuns:

Gresesti si gresesti mult!
Dupa parerea ta,deci,in liceu, la 14, 15 ani,fetele,pa virginitate,fac sex,nu?
Dragul meu, proastele, naivele si panaramele fac asta.Nu fetele cu cap!
Multe se casatoresc virgine,nu ti-au spus bine.
Cele mai multe amana momentul pierderii virginitatii pana in clipa in care sunt suficient de mature psihic si fizic si stiu ca pot iubi cu adevarat si pot estima daca sunt iubite sau numai folosite!
Si,la momentul asta,ajung cu mult DUPA terminarea liceului!
Nu pot intelege din ce motiv ai parerea asta atat de gresita,dar femeile cu coloana vertebrala si creier in cap nu au disparut.
Asta e realitatea, fie iti place, fie nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doηηa):

Nici macar cu*vele nu o fac cu oricine, oricand.