In asentimentul meu insesizabil dar poate la tine sa fie mai dureros. Depinde de perceptia fiecaruia. Oricum in timpul actului este un amestec de placere cu durere asa ca...
Daca frenul penian se rupe, acest lucru reprezinta o problema, putand insemna un penis inert.
Deci aceste povesti populare despre "ruperea atei" nu sunt mai mult decat niste tampenii.
Numai bine!
La unii da la altii nu, eu nu o am rupta, dar cand mi-am inceput viata sexuala ma durea, cu timpul fortand zona aceea ata se intinde daca nu se rupe, de exemplu eu fortand-o fara sa imi dau seama in partide mai lungi prin penetrare continua, cateva zile era ata umflata, durerea era ca o iritatie care pisca la atingere, dupa vindecare era ok, am patit asta de vreo 3 ori pana mi s-a intins sa nu ma mai deranjeze, acum nu mai am probleme. Ata se rupe dintr-o data si dureros prin penetrare doar daca partenera ta nu e destul de uda, tu fortand "pe uscat" fortezi, si te ranesti si tu, si e posibil sa o ranesti si pe ea, sfatul meu e sa nu sari niciodata peste un preludiu de calitate.
Nu si este indicat sa nu se rupa niciodata, fiindca penisul nu mai este atat de sensibil si nu se mai excita usor.
Il cunosc si ma rog in fiecare seara la El.nu inteleg ce legatura are casatoria cu pacatul sau pacatul cu sexul.asta vreau sa imi explici