Pai daca stai la tara sau intr-un oras mica sansa sa gasesti o lesbiana este extrem de minora. Daca stai intr-un oras mare recomant Tinder, daca e setat ca lumea sunt sanse dai de o lesbi chiar in propria ograda.
Sunt multe persoane lgbt si in Romania.Insa majoritatea ori nu recunosc ca sunt ori sunt si nu isi dau seama.Sincer cred ca doar in mediul online vei gasi tipe lesbiene.Foarte putine recunosc in viata reala ca sunt.Si daca recunosc, ai sanse de 99% sa fie doar tipe care vor sa experimenteze si de fapt sunt mai straight decat o rigla.Nu stiu, incearca pe diferite grupuri de Facebook sau pe tumblr, eventual pe site-uri/aplicatii de dating.Dar cum a zis si tipul de mai sus, in orase mici si la sate nu ai sa gasesti decat printr-un noroc incredibil.
În general - online. Dar trebuie multă grijă, ca să poți cerne „grâul de neghină"...
Pe internet nu am gasit ceea ce imi doresc eu. Tipele pe care le am placut eu se declara a fo heterosexuale. Cat despre oras, tocmai faptul ca sunt din Bucuresti ma oftica, ca i inutil