| Markusfrtt a întrebat:

Cand iubita iti da semne ca se plictiseste, ca nu mai e interesata de tine, ce e de facut? Mi-a si zis ca nu o mai atrage nici o discutie ca nu nai prea avem ce vorbi. Eu sunt plecat de jumatate de an din tara. Ne certam foarte mult.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Urmeaza despartirea definitiva a voastra.

| SG1995 a răspuns:

Păi unele relați la distanță nu funcționează, pur și simplu v-ați răcit și nu prea mai aveți nimic în comun. Ești forțat de realitate să treci peste, asta e.

| 6Anonim9 a răspuns:

Eu nu imi dau cu parerea c sa iti dau sperante, ci ca sa-ti spun cum sta treaba privita limpede(cu cateva detalii), fara sa fiu implicat.
Tipa nu te mai vrea, si-a gasit pe altul si nu stie cum sa-ti spuna. Nu e neaparat sa aiba pe altul, dar cel putin s-a indragostit de altul pentru ca s-a plictisit de tine, si-a pierdut interesul fata de atentie pe care i-o oferi. Ca a inteles ceva gresit sau nu, ca e ea fraiera sau profitoare, numai tu poti afla. Succes!

| InF3CT a răspuns:

Are pe altul. Ce iti recomand.Alta!

| XxAdolescenta69xX a răspuns:

Desparti-ti-va...

| Bang10 a răspuns:

Buna! Cu siguranta ar trebui sa eviti certurile, mai lasa de la tine, fa gesturi dragute, trande, povestiti despre amintiri fie dragostoase, fie amuzante si cel mai bine promite-i ceva, promite-i ca te vei intoare, dai odata fix, femeile iubesc promisiunile si sperantele, sunt slabiciunea lor. Sper ca te-am ajutat. Iar daca nu functioneaza si ea are o atitudine schimbata si sictira, probabil este altcineva in viata ei ce te-a inlocuit de mult.