Mai, de ce veniti cu sfaturi de genul asta, mi se pare absurd sa te duci la cineva si sa-i zici ca il iubesti, fara sa stii ce simte... trebuie sa-l iei pe ocolite, sa-i zici ca ti-e simpatic, sau variante si mai moi ale acestui cuvant, si daca primesti raspunsuri pozitive ajungi la iubire. Daca te duci la un om si ii zici direct ca-l iubesti risti sa-l sperii...
Să vorbești cu el, un bărbat este impresionat atunci când femeia vorbeste cu el și îi spune că îi place să vorbească cu el să iasă împreună și așa mai departe.
Da,acei fluturasi ai dragostei:X o senzatie unica,de neuitat:X
Draga mea,incearca sa nu te balbai ca nu te mananca nimeni,gandeste-te ca trebuie sa-l impresionezi,spune-i ce simti si usor o sa prinzi mai mult curaj,crede-ma. Eu prima data,adica primele minute nici nu puteam sa ma uit la el, de emotii si dupaaa:X:X:X a fost totul mai mult decat perfect.
Oricum, nu pari proasta, asta in niciun caz. Trebuie sa iti controlezi emotiile, sa prinzi mai mult curaj.
Capul sus! Totul o sa fie bine!
Bafta!
Sti indragostita scumpo :* Si nu trebuie sa faci nimic pentru a impresiona, fi tu, naturala!