Eu zic sa spui lucrurilor pe nume, ce simti si ce gandesti.e destul de vizibil ca ceva s.a schimbat
Daca spui ca el zice ca relatia nu mai merge e clar ca vrea altceva sau vrea sa-ti spuna sa va despartiti intr-un mod mai subtil, eu cred ca si-a cam pierdut interesul pentru tine, sfatul meu este: daca tot asa continua relatia voastra cu certuri, el continua sa te minta si iti da de banuit ca ar avea o alta relatie, da-i papucii, nu merita sa suferi pentru un fraier, mai sunt baieti pe lumea asta.
Poate este doar un gand al tau, o presupunere ca te insala, poate nu te mai suna intrucat au existat des momente in care erau certuri prin telefon, etc.
Cerceteaza casa, daca doarem ziua, semn ca noaptea a stat nedormit, miroase hainele etc.
In plus, noteaza-ti durata convorbirilor de pe telefonul sau, iar in ziua urmatoare faci o comparatie, caci daca nu te-a sunat pe tine si are cateva ore bune pe telefon la convorbiri peste noapte, e clar...nu cu tine s-a radiat.
Nu te arunca cu judecata caci poate este nevinovat si strici o relatie.
Daca sunteti amandoi dispusi sa faceti ceva pentru a imbunatati relatia, ar trebui sa comunicati mult si deschis. O relatie se bazeaza in primul rand pe incredere, fara incredere nu ai nimic. Trebuie sa fii sigura ca el te inseala, sau ceva de genul. Nu poti lua o decizie fara sa ai dovezi. Daca iti aminteste mereu de greseli, poate nu a trecut peste. Si cred ca de aici ati inceput sa va raciti. Gandeste-te mai bine, incearca sa te bazezi pe ce iti spune inima, intuitia de femeie si vei lua decizia potrivita
Te suna sa iti dea raportu de fiecare data cand iese din casa?
Pfffffff, daca e baiat destept te lasa cat mai repede si pleaca la alta, nu merita sa isi bata capul cu tine!
E cumva caine ca sa il tii in lesa?
Daca o sa te lase(si probabil asta va si face) sa stii ca tu esti problema.Nu il invinui pe el.Schimba-te tu prima data si pe urma sa ai asteptari.
Ma mir cum de a rezistan 1 an jumate )
Cel putin el sti sa iubeasca nu e o jigodie ca tine. daca suna pentru ca ma iubeste si ca sa ma anunte ce face, nu inseamna ca e catelus, amandoi facem asta si o relatie se bazeaza pe comunicare.
e placerea lui sa sune nu-l obliga nimeni, dar pentru un copil care nu a avut o relatie serioasa realizez de ce nu e un lucru firesc
Aseara a iesit cu aia. Asta e singura noastra discutie care am avut-o prin sms.
ca aia a vrut sa se vada ei doi singuri.
iar mie mi-a promis ca vine sa ma ia de la munca si n-a mai venit si nu mi-a dat niciun semn toata seara
Aseara a iesit cu aia si mi-a recunoscut.
mi-a zis ca aia a vrut ca ei sa se vada singuri
nu m-a sunat toata seara
nu m-a anuntat si nimic
si-mi si promisese ca vine sa ma ia de la munca
Mi-a recunoscut azi ca aseara s-a vazut cu ea, a promis ca vine sa ma ia de la munca si m-a lasat balta, nu m-a anuntat si a iesit cu ea.
l-am sunat toata seara de zeci de ori si nu mi-a raspuns.
Nu pot doar eu sa fac totul
cred ca asta a pus capac si nu stiu daca merita sa fie iertat
ieri nu m-a sunat toata ziua si l-am sunat eu
cand mi-a raspuns la 6 a zis ca vine sa ma ia de la munca la 8
si n-a mai venit ca s-a vazut cu aia.
si l-am sunat toata seara si i-am lasat mesaje si nu mi-a raspuns
azi mi-a zis ca a iesit cu aia si ca ea a cerut ca ei sa fie singuri
Poate are nevoie de libertate, sau poate s.a plictisit de tine.da-i o pauza si poate asta va ajuta, asa iti dai seama cum reactioneaza si el!
E clar cat de mult te iubeste daca pleaca la alta! ))))))))
Iti zic eu, l-ai pierdut.Si nu incerca sa il aduci inapoi pentru ca daca si-a pierdut interesul fata de tine, nu mai are rost!
E pacat ca o fata draguta si cuminte ca tine sa sufere pentru un netot si nemernic, uita de el si lasa-l sa se spele cu aia pe cap, esti mai buna de atat, sunt siguri ca sunt multi alti baieti de treaba care cauta o fata cuminte si harnica ca tine, cum caut si eu de altfel dar nu gasesc
KatiMe27 întreabă: