Doar daca nu intentionezi sa incepi vreo relatie cu ginecologul, altfel, nu vad de ce-ar fi obligatoriu!
Oare ce procent al promovabilitatii la BAC va avea generatia ei?
Da, ca sa vezi daca ti-au crescut balauri inauntru la liceu nu te primeste infectat cu balauri!
Cine ti-a zis prostia asta? nu trebuie sa mergi, stai linistita mergi doar daca esti bolnava sau ai vreo problema...
Stai linistita nu e nimic strasnic...o sa te intrebe daca ai inceput viata sexuala si daca merge menstra regulat, si dupa o sa te controleze numai pentru a vedea daca ai eliminari daca este totu' in regula nu daca esti virgina ca asta e treaba ta...Bafta
Ai facut prostioare si nu vrei sa afle mami? pai pana ajungi u in clasaa 9 mai trece ceva timp poate se schimba cate ceva
In unele scoli e obligatoriu. Da' te mai pune si la teste alea alea. am un pachet cu tot ce trebuie sa faci. PM daca doresti.
Va radeti toti de ea, a pus o intrebare si ce? gata? hahaha si hihihi. Am si eu 13, anul viitor merg si eu in a 9 si tot aud zvonuri prin scoala de la elevele mai mari ca intr-a noua trebuie neaparat sa mergi la ginecolog, si tot imi pun si eu intrebari, de ce? ce o sa fie, ca unele barfe sunt chiar dezgustatoare, ca de mersu` la ginecolog nu ne spune nimic la scoala, iar parintii nu-si prea iau inima-n dinti sa ne vorbeasca despre asta.
Uite, parerea mea e ca nu trebuie sa nu fii virgina sau sa fii o proasta pentru a da astfel de intrebari, e doar legat de personalitatea omului, de constiinta sa, iar daca nu poti vorbi despre ceva cu parintii, singura cale e internetul.