anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand un baiat este cu adevarat indragostit de o fata? ca fazele de inceput: nr tel, etc. nu iti poti da seama, sau ca iti spune ca te place dupa o saptamana, oare de ce nu cred intr-o iubire dinasta?! laughing) voi credeti?

Răspuns Câştigător
| TheAnSWEAR a răspuns:

Iubirea este un test al timpului. Iubirea nu este masurata in priviri, in vorbe, in fapte, in demonstratii iluzorii si siropoase. Toata lumea din ziua de astazi categorizeaza iubirea dupa niste parametrii. Iubirea este ceva special. A fost uitata de lume.Cel putin, adevaratul ei sens. Iubirea este totul intr-o persoana. Este prietenia, fraternitatea, sexualitatea, camaraderia, parteneriatul.Toate aceste lucruri sunt iubirea daca poti vedea intr-o persoana toate aceste trasaturi. Caldura unui asa un angajament nu este restransa in niste tipare stupide. Da, daca te priveste foarte intens si vrea sa stea cu tine si vrea sa fie cu tine, este un semn al unei iubiri premature dar partial intelese. Poate fi iubire sau poate fi o infatuare progresiva. Infatuarea poate fi cauza cea mai notabila pentru ca de obicei adolescentii au impresia ca daca li se scoala dupa una sau la o fata ca vrea sa sara pe el, nu inseamna ca il/o iubeste laughing. Daca te iubeste, crede-ma, vei sti la un moment dat, dar asta, dupa un timp...

6 răspunsuri:
| Charm a răspuns:

Pai cand un baiat e indragostit cu adevarat de o fata atunci cand o priveste in ochi de balbaie, o priveste mereu cu dragoste, o face sa rada, sta prin preajma ei aproape mereu...etc nu stiu sigur dar mi-e cam asa mi s-a intamplat mai demult

| Adautza a răspuns:

Daca un baiat te priveste de mai multe ori in ochi iar dac esti intr-o multime si el doar pe tine te observa sau daca este mereu lanag tine oriunde ai fi si este tacut in prezenta ta atunci te place

| Cristinutzzzza a răspuns:

Nu e iubire e inceputul unei iubiri! fiecare relatie incepe prin acele faze, etape cum vrei sa le zici! nr de tel(iti da msj buna dimineata etc) idu de mes(sa vb despre multe) pe urma sa iesi la suc sau la o plimbare(si poate te si saruta) astfel incep relatile chiar si la 20 sau 30 de ani la fel se procedeaza.altfel nu ai cum sa cunosti persoana! Din moment ce te saruta si iti cere nr etc clar te place! restul depinde de la persoana la persoana de la relatie la relatie depinde cum iti faci relatia si pe parcurs vine si iubirea daca nu vine si se dovedeste a fi un prost nu-i nk. urmatorul poate va fi mai bun!hee hee funda?

| tenutza a răspuns:

Iti dai seama ca iubesti atunci cand tot ce faci te duce cu gandul la el, cand atunci cand vezi ceva nu te mai gandesti daca iti place sau nu ci itai spui "asta e culoarea lui/ei preferata", spre exemplu...e ceva ce nu poti explica prin cuvinte - iubirea se simte si se exprima - nu se explica.

| Analytical a răspuns (pentru TheAnSWEAR):

Fata sau baiat? Iti multumesc pentru cuvinte. da, ai dreptate! gandim la fel.winking

| TheAnSWEAR a răspuns (pentru Analytical):

Is baiat. Si cam asta e adevarul despre iubire. happy Ma bucur ca gandim la fel.