| CalatoriSpreCer a întrebat:

Cand va casatorit. ce faceti in priama noapte de nunta faceti dragoste sau dormiti?

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Depinde de fiecare. Daca te casatoresti din dragoste, asta o sa faci. O noapte alba, plina de iubire. Daca te casatoresti din plictiseala sau obligatie, eventual o sa dormi, sau pleci prin club.
Noi, in prima noapte de dupa nunta, o sa recuperam toate noptile in care nu am dormit unul langa altul, si o sa facem dragoste nebuna! tongue

9 răspunsuri:
| RaspunsuriSincere a răspuns:

Este ultima sansa de a-ti insela partenera asa ca face-ti dragoste separat.

| 78buc a răspuns:

De fapt eu stiam ca in prima noapte de casatorie,ar trebuie sa fie prima lor noapte de dragoste, dar in zilele noastra ma rog, totul decurge pina la nunta, dar totusi se spune ca atunci sotiile fac o supriza mai erotic, cu costum sexy lumanari muzica

| madyddd a răspuns:

Wild Sex.

| alexanonimu a răspuns (pentru madyddd):

Ahh nebuno la 17 ani ai tai deja te gandesti la prima seara."Wild sex ".uh like:*

| RAY a răspuns:

Bag divortul

| MiruD a răspuns:

Donsoara? ia mai citeste o data intrebarea : "Cand va casatorit. ce faceti in priama noapte de nunta faceti dragoste sau dormiti?"
Ai citit?
Eii..casca ochii si citeste fraza de o mie de ori pana o intelegi.
CalatoriSpreCer ne-a intrebat ce facem in noaptea nuntii. Si eu i-am rasppuns ce fac eu si cu iubitul meu. Ca asta s-a intrebat acolo sus.
Daca nu intelegi sensul intrebarii, ia-ti un creion si o foaie si mergi la clasa 0!
Si nu stiu ce te freaca grija si ce comentezi tu la raspunsurile mele. Chiar nu ai ce face decat sa ma scobesti pe mine undeva? Ti-e ciuda ca tu esti incapabila sa lasi un comentariu la aceasta intrebare? Vezi-ti de mucii tai si lasa-ne pe noi sa vorbim despre ce ne place.

| MiruD a răspuns:

Iti faci cont de cateva ore, si vii si imi comentezi mie in fata. Hai jet!
Si daca ai cont de cateva ore, de unde stii tu ca toate raspunsurile mele sunt numai cu iubi? Probabil esti vreo sau vreun "vechi prieten" de-al meu, cu alt cont, care imi citeste mie raspunsurile. Si bravo mie ca am cu ce ma lauda, si voi nu aveti. Sa va bagati unghia in gat de ciuda, ca la un comportament din asta, doar moartea vine la tine.
Si daca nu te interesa nu mai citeai raspunsul meu, miss b****!
Mai treci cativa ani pe la scoala sa mai inveti sa raspunzi, si dupa aia vii la mine sa mananci rahat. (de pus in cozonac) happy

| darrio2007 a răspuns (pentru 78buc):

Filme.

| madyddd a răspuns (pentru alexanonimu):

WTF? Ce vreiii? rolling on the floor))
Care-i treaba cu 17 ani?!

Întrebări similare