Asa e, aparentele inseala. Poate ca golanul ala seva schimba odata ce se va indragosti de tine.De obicei... golanii sunt atragatori si timizi ii consideram mai indiferenti. Desi... poate ca acest timid cu timpul ti se va parea mai simpatic si cu timpul vei prinde drag de el. Pana la urma numai tu stii raspunsul!
Este bine să alegi cu inima, nu te dezamăgește niciodată.
Ce fată nu caută un băiat cuminte care s-o aprecieze la fel de mult cât își dorește? Asta-i partea a doua că unele fete sunt pe interes și vor altceva, dar te asigur că mai sunt fete care umblă după golani, tipii răi etc.
P.S Cum spunea Gaga mai sus, aparentele înseală.
Si un golan poate sa iubeasc, dar in felul lui.In schimb poate fi violent, ceea ce nu e bine... In nici un caz nu te indragosti de un golan, iti spun din propria experienta, nu e bine deloc. Poate la inceput e ok dar pe parcurs lucrurile se schimba in rau, in cele mai multe situatii!
Depinde...spre exemplu eu am fost cu un golan care nu prea m'a iubit penteu ca a suerit in trecut si de atunci isi bate joc de fete.i-am dat 5 sanse sperand ca se va schimba. Dar golanul de cartier nu se schimba peste noapte. Cu ei fetele devin cele mai populare in cartier. Spre exemplu prin el m-am cunoscut cu cei mai smecheri din cartier si acum toti stiu de feica mea.
Nu stiu de ce, dar baietii cuminti nu imi plac. Daca as mai avea o sansa sa schimb lucrurile as proceda la fel.
Trist e in schimb ca daca ii iubesti cu adevarat dupa suferi foarte mult. Uitat'e la mine: de un an si un pic il iubesc si mu imi mai trece. E ca si cum ar fi pus un lacat pe inima mea. :3
Kidutz970523 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: