O secunda si a fost de-ajuns... Ne-am cunoscut in excursie la 5 dimineata! Nu avea unde sa stea si s-a asezat langa mine. Era superb! Am vorbit vreo 4 ore in continuu.Parca eram prieteni de o vesnicie si aveam atatea in comun! Cand am ajuns acolo ne-am facut poze si am vorbit iar, am facut schimb de numere de id. Seara am ramas la un hotel si am dat o bataie cu perne intre fete si baieti cred ca eram vreo 20. M-a tras de mana si am iesit in pijamale pe terasa si m-a sarutat. A fost cel mai frumos moment din viata mea de pana atunci. M-a intrebat daca ii pot fi iubita (mi-a placut inversiunea) si am acceptat. Eram din acelasi oras si stateam aproape. Am fost super fericiti impreuna. A murit de cancer in noiembrie.
15 minute...cunoscusem pe unul intr'un parc, asta vara si na...era cu un card de baieti care vroiau sa ma "agate" si se holbau la mine. unul din ei s-a luat de mine si eu m-am speriat si am fugit. dupa m-am intors inapoi si atunci a aparut el. crhiar daca conversatia n-a durat mai mult de 15 minute, a fost de ajuns sa'mi atraga atentia(ne'am mai intalnit pana acum si am mai vb pe mess)
mrg. asta a fost atractie, dar de indragostit m-am indragostit cel mai repede in 24 ore de prietenul meu de pe atunci. funda?
Am vazut-o,m-a vazut,citeva zimbete, un gest de retragere, m-a urmat si...mama,mama ce f.aa dragoste am facut.
(((.
cand am citit "a murit de cancer in noiembrie" crede-ma ca mi-au dat lacrimile
linarkfts întreabă: