| Jameson a întrebat:

Care a fost cel mai scurt timp in care va-ti indragostit de cineva?

Răspuns Câştigător
| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

O secunda si a fost de-ajuns... Ne-am cunoscut in excursie la 5 dimineata! Nu avea unde sa stea si s-a asezat langa mine. Era superb! Am vorbit vreo 4 ore in continuu.Parca eram prieteni de o vesnicie si aveam atatea in comun! Cand am ajuns acolo ne-am facut poze si am vorbit iar, am facut schimb de numere de id. Seara am ramas la un hotel si am dat o bataie cu perne intre fete si baieti cred ca eram vreo 20. M-a tras de mana si am iesit in pijamale pe terasa si m-a sarutat. A fost cel mai frumos moment din viata mea de pana atunci. M-a intrebat daca ii pot fi iubita (mi-a placut inversiunea) si am acceptat. Eram din acelasi oras si stateam aproape. Am fost super fericiti impreuna. A murit de cancer in noiembrie.

7 răspunsuri:
| AnnaS98 a răspuns:

15 minute...cunoscusem pe unul intr'un parc, asta vara si na...era cu un card de baieti care vroiau sa ma "agate" si se holbau la mine. unul din ei s-a luat de mine si eu m-am speriat si am fugit. dupa m-am intors inapoi si atunci a aparut el. crhiar daca conversatia n-a durat mai mult de 15 minute, a fost de ajuns sa'mi atraga atentia(ne'am mai intalnit pana acum si am mai vb pe mess)

mrg. asta a fost atractie, dar de indragostit m-am indragostit cel mai repede in 24 ore oh go on de prietenul meu de pe atunci. oh go on funda?

| harciog a răspuns:

Am vazut-o,m-a vazut,citeva zimbete, un gest de retragere, m-a urmat si...mama,mama ce f.aa dragoste am facut.

| Cita a răspuns:

Pai, 5 min,ne-am vazut la mall,a plecat, eu am ramas, si...cam asa.

| AnnyJonathann a răspuns:

Neam vazut si gata suntem indragostiti lulea

| ASDSM a răspuns:

Cateva secunde laughing

| βǿβǿ a răspuns (pentru AndreeaCeMaiZici):

crying(((.

cand am citit "a murit de cancer in noiembrie" crede-ma ca mi-au dat lacrimile sad

| DeeaMarry a răspuns:

Cateva secunde(de actualul iubit, cu care sunt impreuna de 8 luni).