De ce te interesează asta?
gândurile sinucigașe nu sunt bune, sunt semn de depresie pentru care e nevoie sa vorbesti cu un doctor.
Moartea tot moarte e, fie ea si fara dureri. Dar aproape toate sunt dureroase.
Eu nu stiu cine esti dar iti spun ca de 10 ani nici un doctor nu a fost capabil de nimic in afara sa ma distruga si sami traga de timp
Nici eu nu stiu cine ești. Presupun că e vorba de medici psihiatri. Tratamentele nu sunt perfecte și nu pot funcționa decât dacă vrei tu să funcționeze, cooperarea ta este extrem de importantă. Nu am de unde să știu detalii, ce boală ai, de ce ești atât de deprimat, dar îți pot spune că merită să trăiești, viața poate fi și frumoasă. Moarte nu rezolvă problemele, moartea lasă doar suferință în sufletul celor care te iubesc și un mare gol în locul tău. Aș vrea să te ajut să te simți mai bine, cum aș putea face asta? Nu ezita să scrii dacă te pot ajuta cu ceva, măcar cu un gând sau o încurajare. Nu ești singur.
Dar cu cine? cu mos craciun? si cine maiubeste? cateaaua molda? aratami si mie. uitete al numele meu si vezi ca am 17 ani n-am boala nimic decat suparare si chin prietene
La 17 ani depresiile majore sunt o mare problemă, mai ales când pacientul se gândește la sinucidere, mai ales când își face și planuri sau are tentative.
Nu este etic să oferi consultații fără să fii avizat și fără să vezi pacientul fizic, așa că tot ce pot să fac este să-ți dau un sfat și să vorbesc cu tine pe forumul ăsta. Dacă te simți rău, ești deprimat și ai gânduri negre, ar fi tare bine să mergi la un psihiatru. Și creierul este un organ ca oricare altul și se poate îmbolnăvi, nu este nicio rușine să mergi la doctor.
La 17 ani ai toată viața înainte, nu merită să faci o prostie pentru nimic în lume.
alexutza_8675 întreabă: