Trebuie sa-i vorbesti frumos si politicos, sa faci o mica gluma care s=o binedispuna, dar nu pe seama ei!, sa-i oferi o floare si sa-i dai atentie la ceea ce-ti povesteste, daca nu spune nimic intreaba-o despre ceva.
Depinde de context. Intr-o bibilioteca nu poti seduce ca la strand. Raspunsul serios este sa iti faci curaj, in orice context, fii hotarat!
Ce faci frumoaso, te scot la o cana cu apa?
Nu m-am putut abtine.
Zici ca o cunosti destul de bine. Asta inseamna ca stii si la ce chestii e sensibila, in materie de replici.
Fii sincer doar, nu-ncerca texte pe care le au toti.
Sa o inviti la o cafea, suc, pizza. Si sa.i spui ce simti cu adevarat. Sa te uiti in ochi eii si sa fi foarte sincer. Sanatate.
Depinde fratele meu sunt mai multe tipuri de fete,sunt cele de moda veche care inca mai tin la bunul simt, si sunt cele care cu o vrajeala gen :Imi place mult de tine din clipa in care te-am vazut, continuand cu glume din alea gen :Ce as face cu tine. bineinteles ca aici iti vei da seama singur de temperamentul fiecarei fete dupa cum e, cum se comporta, oricum iti dau un sfat :Lasale pe ele sa te abordeazale asta nu inseamna sa fii naiv si sa faca numai ele primul pas depinde de tine si de ele.
Sper ca ti-am fost de folos! Bafta!