Esti, atat de frustrat!? ai o sotie, si ti-o inseli? de ce? intrebarile tale sunt toate despre amanta si interesele tale de barbat insurat! daca tu esti in cauza, esti cel mai josnic om!
Draguta,nu suntem aici sa criticam sau sa judecam pe nimeni ci sa ajutam,sau pur si simplu sa raspundem STRICT la niste intrebari(daca avem interes,bineinteles,este optional,nu te obliga nimeni)! Daca ai oroare sau dispret de o intrebare evit-o, ca nu ti-a baga nimeni pe gat! Si nu sunt barbat, asta nici nu conteaza de altfel...MULTUMESC
Aa, tu esti amanta! nu am dreptul sa te critic si nici nu as vrea sa-l detin. intrebarea mea e, de ce ti-ar place sa te complaci in asa ceva? eu incerc sa te ajut, nu o lua ca pe ceva daunator.
Crede-ma ca nu-mi face placere ceea ce traiesc! Si ca sa nu ma mai repet, daca esti draguta si ai 1 minut pentru mine, poti citi cateva dintre raspunsurile mele si atunci vei intelege! Mai multe nu pot spune. MULTUMESC
"eu te iubesc pe tine dar ma gandesc cu groaza k ma inseala amanta". stai asa ca da cu virgula, in mod normal amanta e un "sac in care dai" nimic altceva. nevasta e cea care-ti spala cu cine ai copii, cine-ti da sa mananci, cu cine iti petreci vacantele, concedii, week-end-uri etc. in momentul in care sotul ii interzice amantei lui niste lucruri, fie ele si marunte, inseamna k-i mai mult decat o amanta! nu-i o simpla amanta, poate sa fie chiar o "EA". si stim cu totii de mici ce inseamna termenul EA sau EL. ii omul de care esti indragostit si doar EL/EA exista pentru tine. ti-am zis si ieri parca, traiesti drama vietii, o casnicie ratata t ingenunchiaza! nu esti u vina, nu t acuza singura! s-a intamplat! daca nu se poate salva casnicia, du-te. ia-ti copii daca ai si du-te! refa-ti viata, e cosmar casnicia ta, viata ta, si e pacat de sufletul tau sa ti-l patezi in asa hal cu un asemenea om! intelege-te pe tine daca poti, k eu nu, oricat as incerca sa-mi dau seama, nu pot. e iubire? atata de mare inca poti trece peste o asemenea tradare?! amanta ok, dar e mai mult decat amanta. nu vreau sa-ti intep inima cu aceste cuvinte, dar poate locul tau nu mai e acolo. nu stiu cati ani ai, dar cu siguranta nu se incheie viata ta aici! aici se poate incheia doar o etapa din ea. gandeste-te bine si nu mai plange, nu mai fii suparata, judeca si ia o decizie
Oameni buni,in spatele acestui user nu se afla nici sotia inselata(ea nu stie nimic) si nici barbatul insurat! Ma aflu eu,si incerc prin intermediul vostru sa inteleg un individ,ca mie mi-a nenorocit psihicul,de asta si toate aceste intrebari. Si cad posibilitatile:"pleaca fata draga unde vezi cu ochii" sau "rupe orice legatura cu el, nu-i mai raspunde la tel"(nu este posibil pentru moment, si nici nu stiu cand va fi). Dar va rog raspundeti STRICT la intrebare! VA MULTUMESC
Da zi asa.am trait pana acum cu ideea k e sotia! e acceasi durere in cuvinte. ahh uita tot ce-am zis, sterge cu buretele si sa revenim! un barbat insurat nu-i o aventura! trebuia sa t gandesti din start la asta! el o ales un drum in viata si l-ai derutat u! de ce sa t bagi in vietile oamenilor? nu-i cool deloc! k se intampla si nu mai poti de dragu lui, musca-ti limba si treci mai departe! uita-te in jur cati barbati sunt. nu pot sa cred ca esti chiar u.uau. ce-i in mintea ta? scuze k pun intrebari de astea. de ce va place sa traiti clipele si sa nu va ganditi un sfert de clipa la consecinte? el simte ceva pentru tine. incearca sa vb serios cu el despre asta! si nu-l pune sa aleaga intre tine si nevasta k pana la urma s-ar putea sa o aleaga pe ea. nu vad de ce te-ai chinui cu un astfel de om.si acum.interesele unui barbat insurat, am zis in celalalt comentariu. tine la tine! asta sa n-o stergi cu buretele! asta sa ramana! chiar tine!
Poate avea cate roti de rezerva isi doreste, dar parca i s-a pus pata pe mine, de 3 ani aceeasi roata de rezerva?! nu stiu, am devenit o obsesie pentru individ?! nu stiu ce sa mai cred
As putea sa dezvolt raspunsul meu anterior. Dar, tinand cont de faptul ca nu te cunosc, imi va fi imposibil sa vorbesc strict la subiect. Poate, sa mai fac vreo gluma, hai doua, dar atat
Doamne,nu ma intelege nimeni,pentru ca nu pot posta situatia ca atare! Nu m-am bagat eu in viata lui,ca daca ar fi fost asa nu mai incercam azi, sau mai bine zis, nu mai incercam in fiecare zi de 3 ani sa-i explic individului sa inceteze! El a insistat pana in acel punct incat pot numi"obligat". In fine...ar fi multe de zis! MULTUMESC ORICUM PENTRU TIMPUL ACORDAT
Pey,e orgolios.El vrea sa i-o traga si tie si sotiei.Tu sa stai ca proasta si sa astepti frimiturile lui.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: