Matthew McConaughey e super baiatul meu se va numi asa. poate se lipeste norocul de el
Preferatul meu este Hugh Grant ca si al Anei, dar asta inainte sa se ingrase, acum e cam porcusor. Imi mai place si Brad Pitt, de ce nu? Si actorul care il intruchipeaza pe Scofield si cel care joaca personajul Sawyer.
Cate femei atatea gusturi - mie imi plac atat de multi actori incat nu stiu sincer care e cel mai frumos. Imi placea culoarea ochilor lui Paul Newman - sau a lui Mel Gibson... sau ai lui Alain Delon. Oricum nu tine neaparat de frumusetea fizica - Imi place enorm si Gerard Depardieu. Conteaza atat fizicul cat si ce in spatele acestuia. Gandeste-te la o combinatie de calitati - culoarea ochilor de la unul, inaltimea si conformatia de la altul... Imi plac mai mult actorii bruneti, dar de aceea apreciez si frumusetea saten-blonda a lui Brad Pitt. Printre cei mai sexi barbati actori - sunt si Johnny Deep sau Colin Farrell.
Tie care ti se pare frumos? Sau sexi...
Il admir mult pe Patrick Swayze, pentru sensibilitatea lui, imi plac ochii lui Gary Daniels, dar cel mai mult imi place Keanu Reeves.
Sean Connerye cel mai buhuuun !
ar mai fi fost George Clooney, da pan' sa i se urce la cap si Johnny Depp...cand era rau