| zuzuke94 a întrebat:

Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit sau pe care l-ai oferit? am nevoie de idei noi pentru cadouri, ceva mai deosebit happy eu de exemplu iubitului meu i-am oferit de Craciun 3 globuri mari pictate cu 3 locuri importante pentru noi, au iesit super happy voi? pupici :X

5 răspunsuri:
| kiddu_1282 a răspuns:

Cel mai frumos pe care l-am primit a fost portretul meu. a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata. mi l-a dat iubitul meu acum 3 ani

| mona a răspuns:

Cel mai bengos cadou pe care l-am primit a fost un imens buchet de trandafiri rosi [35 la numar]adusi special din Italia iar cel mai frumos cadou tot primit a fost venirea pe lume al copilului meu

| zuzuke94 explică (pentru kiddu_1282):

Si eu am primit un portret de la el :X a fost primul cadou daruit de el happy e absolut minunat big grin

| LenaRock97 a răspuns:

Buna happy. Eu cred ca cel mai frumos cadou este o sincera adresare. (de dragoste) :*

| Demonull a răspuns:

Am primit:sinceritate, incredere, respect, dragoste.
Am oferit totul inzecit.Cat despre chestii materiale, cele care mi-au fost alaturi au inteles ca nu pun accent pe asa ceva mai deloc.Si totusi, am primit candva o jumatate de cevalaughingpe care scria numele ei, si pe cealalta jumatate care era la dansa numele meu.Inspirata ideea.