| demianovo a întrebat:

Care e cel mai mare sacrificiu pe care l-ati facut din iubire?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Pfff...am facut multe sacrificii pentru persoana iubita. Am lucrat 1 luna si ceva la 40 de grade ca sa am bani sa ii cumpar ceva ce isi dorea. Nu mi-am cumparat diverse chestii de care aveam mare nevoie ca sa pot sa ii cumpar lui x lucru, am acceptat sa locuim impreuna cu parintii mei pentru ca voiam sa stam impreuna si altfel nu puteam(cea mai mare greseala din viata mea!), am acceptat umilinte din partea "socrilor" si nu i-am zis nimic pentru ca nu am vrut sa sufere, am acceptat comportamente nu prea onorante din partea lui pentru ca nu am vrut sa il pierd...in general am facut multe sacrificii. Inca nu sunt convinsa ca merita!

13 răspunsuri:
| rusnacvalentin a răspuns:

Sa string toti bani si in plus sa mai imprumut pentru a achita avortul big grin

| BndVictoria a răspuns:

Poate ca cel mai mare sacrificiu a fost sa renunt la parinti pentru el!

| BndVictoria a răspuns (pentru rusnacvalentin):

Super big grin

| NoLoveLostNoLoveFound a răspuns (pentru Oana92):

Felicitari esti o femeie cu adevarat de treaba, nu ca orice zdr3anta, prietenul tau e foarte norocos.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru NoLoveLostNoLoveFound):

Femeie de treaba? mai degraba o mare fraiera, fato trezeste-te si lasa-l, nu te merita, o femeie nu trebuie sa se umileasca in fata barbatului.

| Dariusuu a răspuns:

Am renunțat la ea pentru fericirea ei.

| AndyLavy a răspuns:

Sunt multe, le fac in fiecare zi. nu cred ca este unul mai important decat altul. Toate sunt in aceiasi masura, si nu le pot numi sacrifici atata timp cat persoana de langa mine este fericita facand sau nefacand eu anumite lucruri, fie mama, tata, iubit, sau altcineva.

| demianovo explică (pentru Oana92):

Putini mai au rabdarea ta in ziua de azi, ai sanse sa fii o sotie buna, la respectul pe care-l ai.

Vezi doar sa merite si barbatul, poate cand vei fi casatorita iti va fi mai usor sa suporti greutatile. Putini mai au rabdarea ta in ziua de azi, ai sanse sa fii o sotie buna, la respectul pe care-l ai.

Vezi doar sa merite si barbatul, poate cand vei fi casatorita iti va fi mai usor sa suporti greutatile.

| demianovo explică (pentru rusnacvalentin):

Avortul este un pacat impotriva iubirii si o trauma pentru femeie.

| Oana92 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Eu cred ca nu ai inteles bine ce am zis, sau poate nu m-am exprimat eu bine. Nu ma umileste, dar este o persoana rece, distanta si nu prea tandra, pe cand eu am nevoie in permanenta de dovezi de iubire si de afectiune. Nu este genul de barbat care sa loveasca o femeie sau chestii de genul, iar eu nu sunt in niciun caz genul de femeie care sa accepte asa ceva. Exista 2 lucruri pe care nu le pot accepta: violenta si alcoolul.

Probabil ca nu am folosit cel mai bun cuvant cand am zis "comportamente neonorante". Si cand am zis ca nu sunt convinsa ca merita a fost tocmai pentru ca sunt convinsa ca la un moment dat aceste nevoi ale mele nu vor mai putea fi tinute in frau.

| Oana92 a răspuns (pentru demianovo):

Mersi de complimentebig grin

| Oana92 a răspuns (pentru NoLoveLostNoLoveFound):

Multumeschappy

| TheRiff a răspuns:

Am renuntat la sport byke, la stilul de muzica pe care il ascultam, la stilul de imbracaminte, la stilul de viata.