| Raluka_Ioa_1990 a întrebat:

Care e povestea primului vostru sarut? cea mai frumoasa dau funda

Răspuns Câştigător
| foreveryoung10 a răspuns:

Sa incepem.
A fost vara asta.Eu su iubitul meu ne iubeam si ne iubim in continuare, dar, el a trebuit sa plece...in ultima zi in care puteam fi impreuna, am hotarat sa o facem de neuitat.Am facut toate lucrurile posibile si imposibile.Dar, veni si seara stiind amandoi ca nu putem da timpul inapoi.Eram amandoi pe o banca, ne uitam la stele si ne-am pus amandoi cate o dorinta.A mea fiind sa nu ne desparta nimeni si nimic si a lui a fost, sa nu mai plece niciodata de langa mine.Eu eram o fata mai timida de fel dar el m-a dus pana acasa, luandu-ne ramas bun.atunci l-am strans in brate cat am putut de tare, si aveam lacrimi in ochi.El mi-a sters lacrimile s-a apropiat de mine si mi-a zis :''Saruta-ma'' si cam asa a fost! Sper ca ti-a placut povestea mea! pupici :*

7 răspunsuri:
| fataciocolata a răspuns:

S-a intamplat pe vremea cand aveam 6 ani.Eram la gradinita, iar baietelul care ma placea a venit la mine si m-a sarutat.

| packman a răspuns:

Vara trecuta, noapte pe la 10 jumatate, eram de mana cu o fata f draguta, mai mare ca mine cu 1 an... eram pe un pod si atunci am facut stanga imprujur ( sa pic cu fata la ea sisa ii blochez calea ) m-am uitat in ochii ei si am sarutatoo ( a durat cam 2 minute )... am zis camtongue
Nu vreau funda, nu ins nimic pentru mine... dar e o poveste frumoasa, nu?happy

| Raluka_Ioa_1990 explică (pentru packman):

Foarte frumoasa abia astept si eu sa ma sarut

| kaliseei a răspuns:

Aveam 15 ani happy si intalnisem un baiat,la inceput nu eram atat de interesata de el, dar el a fost mai indraznet si mi-a cerut o intalnire. La prima intalnire eram amandoi timizi si nici macar nu ne-am tinut de mana laughing, copii!
La a doua intalnire, pe la jumatatea drumului m-a luat de mana, tremuram atat de tare si aveam emotii uriase. In momentul in care trebuia sa o luam amandoi pe alte drumuri (eu sa ma duc acasa si el acasa) s-a uitat la mine si mi-a spus : "Pot sa te sarut? " si i-am zis ca "Da" si s-a apropiat de mine si m-a sarutat atat de timid :X. Ala a fost primul sarut din viata mea si el e baiatul cu care sunt acum iar acum am 19 ani laughing. Avem 4 ani si 3 luni impreuna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Semnificativ sau nu?

| pisicutzza112000 a răspuns:

Pai s.a intamplaut cand aveam 12 ani ..prima data acel baiat imi zambea mereu pe holul scolii si il punea pe prietenul lui sa il impingain mine de fiecare data..cand l.a impins odata a cazut peste mine si m-a pupat pe buze, apoi m.a intrebat daca vreau sa ne intalnim dupa ore, eu am acceptat.m.a intrebat daca vreau sa fiu cu el si i-am zis ca da, atunci ne.am sarutat din nou.a fost superb, de atunci ma.m certat cu el de multe ori, dar si acu suntem împreuna..nu voi uita niciodata primul sarut... funda?

| szivarvany a răspuns:

Aveam 12 ani si lucram la tata din plictiseala(el avand o firma de constructii)si m-am indragostit de un baiat in varsta 18 ani care cam 2 luni, zi de zi incerca sa se apropie de mine si pana la urma intr-o zi vorbeam si el s-a uitat la mine eu la el si s-a intamplat...a fost de parca m-as fi ridicat in cer deparca pluteam happy

Întrebări similare