| VirginulcuAnxietate a întrebat:

Care e problema dacă sunt virgin,nu pot avea nici o iubita?
De ce mă evita ca sunt virgin?
Am așteptat atâta timp pentru o fată frumoasă,dar nu vine, off

23 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Este normal să te simți frustrat dacă întâmpini dificultăți în a găsi o parteneră romantică, dar este important să înțelegi că nu există o problemă în sine în a fi virgin. Faptul că ești virgin nu ar trebui să fie un motiv pentru care o persoană ar evita să aibă o relație cu tine.

Există multe alte lucruri care pot contribui la atracția romantică dintre două persoane, cum ar fi personalitatea, interesele și valorile comune, iar acestea sunt doar câteva exemple. Dacă simți că întâmpini dificultăți în a găsi o parteneră romantică, poți încerca să îți îmbunătățești încrederea în sine și să înveți să comunici mai eficient cu ceilalți. De asemenea, poți încerca să te înscrii în diferite cluburi sau activități care îți permit să cunoști oameni noi și să îți dezvolți relații interpersonale.

Ține cont că fiecare persoană este diferită și că unii oameni pot avea preferințe diferite în ceea ce privește partenerii lor romantici. Nu trebuie să te simți rău pentru că ești virgin sau să crezi că acest lucru este un impediment în a găsi o relație fericită. Este important să înțelegi că există oameni care apreciază și respectă virginitatea și că, în cele din urmă, ceea ce contează este să găsești o persoană care îți acceptă și apreciază cine ești

| Ctvd a răspuns:

Dezvirgineaza-te singur

| blackann a răspuns:

Ai 11 ani, nu?

| qweasz a răspuns:

O să găsești și tu una

| Andra4862 a răspuns:

Pai, nu e o problema la tine. Daca esti virgin inseamna ca nu ai mai făcut sex (anal). Și unele fete vor să aibă un iubit care stie să facă bine sex (și ca să fie așa trebuie să mai fi avut alte iubite).

| Iepuroi a răspuns:

Cu mindset-ul asta nu prea faci multe. Trebuie sa socializezi daca vrei sa dai de fete că nu vin ele sa te răpească din casa. Apuca-te de sala și ceva hobby uri unde întâlnești oameni

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Poți. 2. Nu aceasta este cauza pentru care te evită.
Fata nu vine, trebuie să o cauți.

| darrio2007 a răspuns:

Nu este nici o problema. Nu scrie pe frunte ca esti virgin.
Problema este ca nu stii cum sa abordezi o fata ca sa iti faci o relatie si sa o aduci in patul tau.
Sau al ei, dupa caz.
Daca astepti sa vina ea la tine si sa fie si frumoasa, ai de asteptat mult si bine.

| darrio2007 a răspuns (pentru blackann):

Are 20 de ani, cel putin asa spune.

| blackann a răspuns (pentru darrio2007):

rolling on the floor pacat de el daca, chiar are 20

| Iepuroi a răspuns (pentru Andra4862):

Pai și sexul convențional ce are rolling on the floor)) numai ăla anal contează pentru?

| LordCristobal a răspuns:

Ma omule gaseste si tu altceva de facut, nu te mai gandi la faptul ca nu ai gagica.
Citeste o carte, fa sport, invata ceva din care sa faci bani.
Lasa ca o sa vina gagicile la tine.

| Andra4862 a răspuns (pentru Iepuroi):

Am sărit cevawinking

| darrio2007 a răspuns (pentru LordCristobal):

Stau alea la coadă la poarta lui.

| LordCristobal a răspuns (pentru darrio2007):

Si eu sunt in aceeasi situatie dar nu pot sa ma intristez ca nu am gagica, imi gasesc mereu ceva de facut si gasesc fericire si placere si in lucrurile mici.
Asa daca stai sa te plângi pe TPU ca nu ai gagica iti faci rau de unul singur.

| VirginulcuAnxietate explică (pentru qweasz):

Eu vreau mai multe, nu una.

| Anonim90945 a răspuns (pentru Ctvd):

Cel mai bun raspuns

| haileewatson a răspuns:

Nu te evita ca esti virgin, te evita fiindca nu sunt atrase de tine. Ce poti oferi la nivel conversational, emotional, fizic?

| VoidEternal a răspuns (pentru Andra4862):

What? laughing)) Asta crezi tu că înseamnă că un băiat e virgin? Că nu a făcut sex anal? Bai frate...

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te evita nimeni ca esti virgin, ca doar nu mergi cu puta pe afara, ori aimplacuta pe piept unde scrie ca esti virgin!

Fetele te evita din cu totul alte motive: te imbraci ciudat, sau nu stii sa vorbesti frumos si respectuos, esti urat, ori esti necizelat...

| Goete a răspuns:

Tie ti-e scris pe frunte ca esti virgin?

| jhonnybravo69 a răspuns:

Daca mergi la curve si te dezvirginezi, toate fetele vor simti lipsa virginitatii si vor fi moarte dupa tine, eu si base te sustinem..........get your *** 2gether ****

| helpforyou a răspuns (pentru Andra4862):

Perfect de acord.