Iubirea este un sentiment atat de placut, este un lucru unic, iubesti pe cineva atat de tare, incat singurul lucru rau care ti s.ar putea intampla este sa pierzi acea persoana, cand iubesti te simti in al 9. lea cer, te simti atat de bine incat, uneori iti pui intrebarea.''Cum il pot iubii atat de tare?''
(Stiu ca nu prea e poetic, dar m.am gandit sa iti ofer un raspuns, sper sa iti placa!)FUNDA
Cei care iti vor raspunde cu mesaje copy/paste de pe google sunt jalnici, sa iubesti inseamna sa dai posibilitatea cuiva sa te distruga, sper sa intelegi metafora mea
Iubirea este ca o flacara vesnica. Ea nu dispare niciodata, doar ca atunci cand o neglijezi isi pierde din intensitate, de aceea ai senzatia ca s-a stins. Ea insa, nu s-a stins, doar ca este foarte slaba, atat de slaba incat nu te mai poate incalzi cu caldura ei si lumina cu lumina ei.
De acord cu tine, dar preumblarile tale pe Eva.ro imi cam dau de banuit
N-as vrea sa dau fraze de pe google sau citate poetice din carti.
Dragostea o exprimi asa cum o simti tu. Sentimentul suprem il numesc eu, cine n-a iubit niciodata n-a trait niciodata, cred eu, viata fara dragostea e ca un caiet fara cuvinte, fara valoare.
Iubirea te schimba devi sensibil, simti totul cu o alta intensitate, simti fericire, iti cutremura tot corpul, uneori te schimba complet, te emotioneaza, te lasa fara cuvinte. Te face visator, pe o alta lume, iti imaginezi tot felul de lucruri si-n unele momente toata lumea e a ta.
Si momentele cand simti ca persoana iubita e tot ce conteaza, mai presus de tot, pana si de propriile tale dorinte, aici intervine sacrificiul de sine. Cred ca cel mai frumos lucru este atunci cand poti spune: imi pasa de persoana iubita mai mult decat de mine, cand iubesti se intampla asta, o pui pe primul plan, ea e centrul universului.
Alt citat care-mi place: pentru lume esti o singura persoana, dar pentru a singura persoana esti intreaga lume.
`-te iubesc! - mult sau putin? - mult e putin! ` ahh, ador replica asta
Iubirea este un sentiment divin, ingeresc, ce te face sa oferi ce ai mai bun celui apropiat, un zbucium, de care esti sigur ca vei suferi mult, dar totusi nu poti trai fara el, orice gind are si este legat de iubire si de persoana iubita, iubirea - cuvinte din suflet ce izvorasc de pe aripile imaginatiei. Iubirea - fapte care ti le conduce inima- nu creierul. Iubirea- sora bunatatii, milosteniei si nebuniei! Iubirea- zimbet dulce, si lacrimi amare. Iubirea- inabusire a sufletului in cele mai fierbinti iluzii si dureri. Iubirea- izvor de metafore, comparatii si lexeme nesfirsite...
PS: asta eu am compuso
Iubirea, un cuvant, dar care se caracterizeaza prin altele mii de cuvinte. Iubirea inseamna sa iubesti pe cineva cu fiecare particula din corpul tau, jumatatea care te face complet, da culoare vietii tale, e acea persoana pentru care ai face orice, ti-ai da chiar si viata doar ca ea sa fie bine. Pui binele ei inainte de binele tau, fara ea nu esti complet, inima tie goala si nu stii de ce, ai totul dar simnti ca nu esti complet fara ea. Si cand primesti un simplu SMS de la persoana iubita, zambesti fara sa vrei, si te bucuri nespus de mult si nimic altceva in plus. Iubirea... Nu trebuie so gandesti... Trebuie so simnti!
Iubirea e motorasul care face ca tot ce se intampla in lume ...sa se intample. Nimic nu este posibil fara iubire, nimic nu este facut fara iubire. De la marile sacrificii pana la marile razboaie toate au la baza iubirea pentru ceva, fie ea pentru o cauza nobila, o tara, o femeie sau o idee.
Anq209 întreabă:
anonim_4396 întreabă: