1:sa fie inteligenta, sa am ce discuta cu ea in orice clipa. Momentele moarte cand apar, intr-o discutie ma enerveaza foarte mult, imi induc o stare foarte proasta
2:sa fie doar pentru mine, fara sa-i umble ochisorii dupa altii asa cum si eu o sa am ochi doar pentru ea
3:sa nu fie distanta (sunt genul care iubeste cu tot sufletul, imi place sa alint sa ma joc etc, deci am pretentia ca si X sa fie la fel cu mine )
4:Corpul hm sigur nu imi plac persoanele exagerat de plinute, dar daca sufletul imi place, e posibil sa sar peste aspectul fizic.Sincer vorbind, prefer brunetele.1.60-1.75 kg sa zicem pana in 65 in functie de inaltime. daca ar fi sa aleg niste vedete nu stiu sa zicem Antonie? Inna? Urasc ca o fata sa aiba implanturi, vreau sa fie multumita cu ce ia oferita mama natura, fara buze cat casa fara sani ca pepenii, fara fund cat coana mare.PREFER O FATA NORMALA!
Pai...eu pun pret foarte mare pe calitatile persoanei ideale pentru mine. daca ar fi sa fac un procent ar fiin felul urmator: 80% psihicul(caracterul), 15%fizicul iar 5% bogatia. nu-ti pot spune exact... dar persoana pe care o vad eu,, ideala" pentru mine ar trebui sa fie destul de matura dar totusi nici chiar atat de serioasa. nu pot sa-ti explic deoarece nu am termenii sau explicatiile potrivite dar oricum e super intrebarea