Nu; e suficient să-i vorbești frumos, să faci gesturi tandre etc. Va ceda mult mai ușor și mai repede decât dacă te repezi să-i pui mâna pe clitoris! (sau în orice altă zonă erogenă clasică/standard)
Avand in vedere ca majoritatea fetelor mor dupa "badboys" in ziua de azi, s-a cam dus tandretea. parerea mea.
La mine a funcționat, totuși. Și nu-s nici bad-boy, nici vreun Adonis. Așadar...
. fiecare cu ce stie. am vb destul cu personaje de genul, si crede-ma ca numai romantici nu sunt. si de unde si pana unde baiatul mami? ai intalnit de astia sa stii sau bagi din burta ca esti expert? macar eu vb din ce am discutat cu altii.
Domnule gaboruGG imi explici si mie ce faceam gresit atunci cand ma sarutam si mangaiam cu iubita, ii sopteam si cuvinte cu conotatie sexuala care sa o excite in vederea stimularii imaginatiei si implicit a CREIERUL dar nu ajungea sa aiba orgasm?, iar cand ii stimulam clitorisul mai ales cu limba sau buzele ajungea sa aiba orgasm si chiar repede.
Am inteles.Nu stiu sa ma comport adecvat, nu ma pricep nici dupa 20 de ani de activitate sexuala. Oare am avut de a face doar cu femei fara imaginatie, insensibile, frigide? Preludiul se face fara a atinge pasarica femeii? Doar mental prin puterea convingerii. Sa stii ca m-ai/m-am pus pe ganduri cred ca prin asta greseam eu?
Pai la raspunsul dat de tine te puteai astepta la altceva? Admit ca creierul sa fie cu comanda dar clitorisul este responsabilul cu executia. Imi mentin parerea precum si convingereaca te-ai grabit cu acordarea premiului.
Iti respect parerea chiar daca nu sunt intrutotul de acord cu ea.Eu am sa actionez in continuare ca si pana in prezent deoarece am avut parte de satisfactie intotdeauna.Te las sa experimentezi in continuare metoda. Sper sa iti aduca si satisfactiile sperate. Un AN NOU FERICIT si cu multa dragoste, iubire si sex.
Daca sti ce sa faci, cum si cand...eu zic ca fiecare particica. Dar asa sunt eu, ori tot, ori nimic.