Una dintre cele mai rusinoase experiente din viata mea este aceea, cand am gresit TUNELUL Remember?
Si te`ai rusinat baiete?. Vai maii, la ce smecher te crezi ...chiar ma mir! !
Când a trebuit să mă pup cu un băiat ( 10 ani aveam ) dar na, ne prosteam şi noi şi de ruşine am făcut pe mine am crezut că mor, noroc că eram în faţa casei ))) am făcut asta pentru că muream după el. eh, copii. măcar am ce povestii copiilor mei şi nepoţeilor pe viitor, păi nu? dacă nu a-m face prostii, nu a-m avea ce le zice.
Am baut la majoratul unei prietene mult, eram muci si baiatul la care tineam mult si cu care mai pierdeam vremea a vrut sa plece pentru ca l-a deranjat un cometariu facut de o prietena. Eu nu vroiam sa plece insa am iesit pe poarta desculta(era cald oricum) si eu m-am tinut dupa el vreo 10 minute sa ii spun sa ramana. Ne sarutam apoi vroia sa plece, eu tot il tineam si ii ziceam ca nu a vrut sa zica asta, ca esti suparacios, intelege si tu bla bla bla... apoi am sunat-o pe prietena mea sa vina sa isi ceara iertare pentru ce a zis, am rugat-o frumos, desi nu era un comentariu asa deplasat, dar era el suparacios.
Era noapte si de acolo putea pleca doar cu trenu, ca eram intr-o comuna.
Pana la urma s-a intors inapoi, insa am continuat sa ma comporta aiurea...parca eram un catel, unde se ducea el eram si eu, numai la baie nu se saturase si el saracu'
Ca bausem m-am si inchis in camera si am inceput sa plang ca ma apucase dorul de taica-miu. si prietenele mele ma consolau. Apoi a mai inceput o prietena sa planga tot din cauza tatalui ei(tot efect al bauturi)A vrut sa intre si tipu, da l-au alungat, iar eu eram gen NUU sa nu intre...cine stie poate credea ca plang din cauza lui insa NU era asa
Am avut noroc ca a fost un majorat doar intre cei mai apropiati prieteni si nu m-am facut de ras decat in fata lui Imi era rusine si de prieteni, dar mai putin... mai mult de el.
Am dormit acolo cu totii, a doua zi dimineata am plecat, iar seara pe mess mi-am cerut scuze pentru comportamentul meu...si cica vai ca ma intelege ca bausem, ca si eu am baut doar, ca nah se mai intampla...
Am mai avut experiente mai aiurea cu bautura ce probabil li s-au intamplat si celor care beau rar, dar sunt nimicuri pe langa seara aia
Destul de rusinos ce ti-am povestit incat sa primesc funda? Apropo e PRIMA DATA cand zic de funda din toate raspunsurile mele. Nu obisnuiesc sa cer, dar cred ca nu exista ceva mai rusinos si merit ca am povestit-o Si nu e inventata...
Mda ...eu ma gandeam la alta faza ca fiind cea mai rusinoasa, dar daca ma gandesc mai bine asta o depaseste !