Moartea unui foarte bun prieten, a fost bizzar...in ziua respectiva vorbeam cu el la telefon si peste 3 ore am aflat ca a murit! am izbucnit in plans si nu inteleg de ce oamenii buni sunt primi care ne parasesc. A fost ca un frate pentru mine
Moartea unui baiat de 18 ani intr-un stupid accident de masina chiar aproape de casa mea
Ca a murit o foarte importanta persoana din viata mea, strabunica mea, chiar azi-noapte...
Pierderea verisorului meu de 8 anisori, si 2 ani mai tz a mamei mele.asta ma distrus complet.
te pup
pa
Moartea unui fost coleg de al meu. Chiar daca nu mai eram colegi de 3 ani, tineam legatura. Inainte cu o seara vorbeam cu el si imi povestea ca vrea sa aiba medii mai bune ca anul trecut pentru ca parintii lui i-au promis ca ii vor cumpara un scuter. Era chiar inainte de Craciun si deja de abia astepta sa isi primeasca mult doritul cadou. Ziua urmatoare am aflat ca a murit intr-un accident stupid si am fost socata. Cred ca mi-au trebuit cateva zile sa realizez ca el chiar nu mai e printre noi. M-a durut mult pierderea lui si chiar si acum, cu toate ca a trecut deja un an, de cate ori imi aduc aminte de intamplarea asta plang.
Te-am pupat!
AliceHappyGirl întreabă:
ALEXANDRA_7471 întreabă: