In apa la mare, la servici in toaleta, la școala in toaleta și in clasa in timpul orelor. La subsolul blocului, in cabina camionului meu. Cam astea mi-au venit pe moment.
În clasă în timpul orei. La serviciu chiar și în birou; la baie e ceva banal. În armată, în foișorul de pază. În apă la mare. Ultima n-o spun public.
Tot in baie. Dar ce chestii ciudate ti-ai bãgat inautru? Sa devina discutia mai interesanta"
Sex in parc pe o banca si in masina.
Si intr-o parcare - asta a fost mai amuzanta. Scrie-mi in privat, daca vrei sa vorbim mai in detaliu.
1. Esti barbat sau femeie?
2. In mai multe locuri:
In baie la scoala, in tabara in padure, in apa la mare, in curtea casei, in clasa in timpul orelor (dar foarte putin), la o petrecere;
Noi vrem si sa vedem asta
Dar, ai curaj sa raspunzi? Ca sigur ai facut-o si tu intr-un loc ciudat.
Nu sunt asa cool ca si tine ce sa faci, chestia aia te face sclavul femeilor incerc sa ma abtin
Aaa, esti femeie. Am raspuns la intrebare, nu incerc sa ma iau de tine. Pari o persoana interesanta. Daca vrei sa mai vorbim pe teme de-astea (serios sau la misto, depinde cum vrei) doar zi-mi si eu iti spun cum ma poti contacta. ) cred ca ne-am intelege bine.
Eu as vrea s-o lingi intre degetele de la picioare.Ar fi tare sa ii trag soseta cu dintii.
Scrie-mi mesaj in privat ce vrei sa vorbim
Uau. Impresionant