Să fie perfectă din toate punctele de vedere... poate de-aia sunt singur pentru că încă o astept...
Sa nu minta, inca nu am cunoscut asemenea fata sa nu minta sau ce daca am cunoscut ma baga in zona prieteniei unde dumnezeu cu mila, nu cred in relatii omul este o fiinta poligama, 10% din barbarti din UK cresc copiii altora din ce s-a studiat in realitate trece de 40% iti dai seama cate femei infidele sunt pe lumea asta, cati prosti cresc copiii altora
In primul rand sa fie afectuos, lipicios chiar, amunzant, sincer, fidel, poate un pic gelos si pervers. Sa stie sa ma asculte e foarte important. Sa nu fie manipulator sau smecheras. Sa nu se fereasca sa imi spuna ce gandeste, ce simte, sa nu ma ia cu ocolisuri. Sa aiba incredere in mine.
Micutzu, Teo, Bordea, Vio, Costel si, cand ma simt "salbatica", Robert Downey Jr.
In primul ea trebuie sa fie amuzanta(viata e prea grea daca nu razi putin). Trebuie sa fie inteligenta si sa imi ofere suport emotional. Daca stie si sa gateasca (altceva decaf cartofi prajiti si oua) e un bonus
Sa fie cerebral,realist,matur,cu capul pe umeri,harnic,iubitor, atent, afectuos, descurcaret, cu simtul umorului...
Caracter? nu sunt asa libidinos incât sa etichetez cum trebuie sa fie naparat, fiecare are personalitatea ei. In primul rând a mea sa fie, sa arate prin gesturi mici ca ii pasã de mine si este a mea, de exemplu sa ma ajuta la unele chestii fara sa ii cer ajutorul, sa observe ce fac eu si sa arate interes si ea fara sa ii cer eu parerea etc.
Restul sunt cele sexuale, iar sa vina eu cu initiativã fara sa merg eu.
Evident ca nu ma refeream la un standard de cum trebuie sa fie, ca de altfel nu te-ai uita la acea persoana. Ma refeream la cum s-ar comporta si ce caracteristici ar avea IDEALUL de partener dorit de tine.
Costa 6300€ atat pot zice despre ea, cu o femeie nu mai faci casa deloc ea vrea totu sa faca barbatul in schimb ea sa se uite la tv
anonim_4396 întreabă: