Gei ce au 2. 000GB sunt amatori de jocuri si filme. Un joc cu o grafica f buna, ocupa in jur de 30 GB, iar un film 2 GB. Dupa ce se uita la film, nu-l sterge, ca poate mai vrea sa se uite si alta data, iar cel cu jocurile are mai multe jocuri instalate. Iti dai seama ca cel cu filmele are peste 800 de filme
E foarte posibil. Eu am in pc meu 500GB. Am prieteni care au si 2TB (2. 000GB). Poti sa ai in pc cati GB vrei tu.
1.000GB (1TB) 200lei (2 milioane in bani vechi). Pretul asta e o nimica toata pe langa pretul final al pc-ului celui cu jocurile
Nare cm 2 mi-l poate 20 doar eu am dat 7 pe asta cu 90 si varamea 12 pe aia cu 410
2 milioane doar memoria (hard-disck'ul). Prietenul meu, la fel ca si mine, ne-am facut calculatorul pe bucati, adica nu l-am cumparat deja montat. Am cumparat carcasa, procesor, RAM, hard-disck, placa de baza, video, coolere si altele, si le-am montat noi, acasa. Eu am dat 20 de milioane pe unitatea mea care are 500GB, dar si eu puteam sa-i pun 2. 000GB. Nu i-am pus pentru ca nu aveam ce sa fac cu atat memorie. Si daca te intereseaza, poti sa-i pui 1. 000GB oricarui calculator, nu conteaza daca e vechi sau nou
Catalion întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: