Puterea financiara (afacere, bani si investitiile care le face) macar asa stiu ca nu se foloseste de banii mei si nu mar deranja daca m.ar insela pentru ca intr-un fel sau altul eu am interesul de a sta cu ea pentru stabilitatea financiara care o are si ea mar folosi ca o mascota sexuala.
Cel mai important lucru ar fi naturaletea. Ce urmeaza ar suna foarte ciudat pentru alti baieti insa eu as prefera sa nu aiba deloc forme decat sa le aiba exagerat de accentuate. Machiajul excesiv, piercing-urile, tatuajele si fumatul sunt mari turn-offs.
Alt lucru ar fi modul in care se uita la mine Cand va vedeti si are zambetul ala larg...
Pai hai sa fim in tema zilei : SUFLETU! )))))
Acum serios vorbind, nu e ceva anume la mine. Sau mai exact nu e ceva ce pot explica. Daca e chimia, e. Daca nu, poate sa fie el Adonis ca nu ma impresioneaza
La sexul opus ma atrage fundul. La viitoarea partenera n-o sa ma mai atraga nimic c-o sa fiu mort.
Depinde, daca te referi strict la fizic atunci este vorba de chip, de zambet, daca nu te referi doar la fizic ma atrage inteligenta.
Ma fata asta se da la tine si tu ce faci, o neglijezi?
Nu toate sunt atrase de cum arata, degeaba daca are pamat sub Unghii
O, da! Sa știi ca îmi lipsea al doilea partener.
Nu de alta, dar un threesome se faceîn 3, nu?!
Mai mult o aventura nu as avea ce sa astept de la genul asta de fete
Pãi pe buna dreptate ca ai spus ceva iintr-un mod neadecvat.
Dar tu stii ce inseamna sarcasmul si ironiee?
Nimeni nu detine asa ceva, totul e subiectiv, mai ales cand e vorba de comportamentul uman care e bizar, ciudat, e ca fizica cuantica haotica
Nu prea cred asa ceva, oamenii se aseamana intre ei. Au mici diferente, dar au aceleasi tipare.
Asemenea afirmati cer dovezi pe masura, intre mine si tine sunt diferente uriase
Ai bunavointa de a-mi explica ce e atractiv in aroganta?
Un om arogant e un om nesuferit, in umila-mi parere.
Ce te face sa crezi ca as avea bunăvoința?
Da, un om prost si arogant e nesuferit.Dar unul inteligent si arogant e extrem de atrăgător.Aroganta e data de încredere in sine.
Nu ma face nimic sa cred, ti-am cerut doar.
Este un personaj, Harvey, intr-un serial "Suits". Cred ca te referi la genul ala.
Dpmdv aroganta n-are nimic bun in ea.
Aroganta e cu totul altceva fata de increderea in sine. Da, in prima datã o persoana cu incredere in sine pare aroganta, dar iti dai seama dupã daca are incredere sau e doar aroganta "prosteasca"
Am specificat si "inteligenta", nu se pune problema unei aroganțe prostesti.
Pãi pute ai sa raspunzi ‘imi place increderea in sine’ sa nu-l superi pe Plano
Te-ai supărat si tu?
Îmi place aroganta. Ceva mai sexy decât încrederea in sine.Degeaba are încredere dacă nu emana si aerul ăla distinct de superioritate.
Da, nu mai pot de suparare ca nu ma placi pe aici.
Fii serioasa esti inca tanara, dupã ce te maturizezi o sa ai alte pareri. Intrebarea e, esti capabila sa-l faci sa-ti cada la picioare?
Prefer sa cred ca nu o sa-mi scadă standardele cu vârsta, nu atat de repede cel puțin.
Hm, poate nu la picioare, dar puțin mai sus, da, sunt capabilă sa-l fac sa cada.
Ei nu stiu de unde scoti tu replicile astea, ma dau batut
Al 6-lea simt feminin
Si cum functioneaza? Imi blocheaza toate simturile doar pe cel primordial il lasã eu incerc pe cat posibil sa nu discut prostii.
Îți controlează mintea, te pune sub hipnoza, te face sa dai tot ce ai pana ramai cu nimic, te pune sa o duci în fata altarului (neapărat neatinşi dacă înțelegi!), apoi te face sa crezi tot ce spune în timp ce ea umbla cu unul sexy (în opinia filosofului internaut Ray), îți face un copil ca nu cumva sa dispară hipnoza și tu sa o părăsești. Trec anii, copii (ca nu vrea doar unul și nu doar cu tine) cresc, tu îmbătrânești, ea apelează lunar la estetician (aici hipnoza devine și mai puternica ca tu dai banii). Într-un final divorțează și la 50 ani se mărită cu unul de 20 și te lasă pe tine sa crești nepoții.
M-ai dezamagit, eu ma asteptam sa spui ca o sa traim fericiti pana la adanci batraneti
Da, da râdeti voi de filozofia lui Ray, dar il aveti incontinuu in minte când intrati pe aici(Deci a ti cam pus la sentiment pentru el), a-ti vrea si sa aveti multi copii cu el. Doar ca el va da jet si va numeste "impocrite"()
Functioneaza ca o poțiune de dragoste.
Ăla e cel esențial, nu-ți mai trebuie altceva.
Nu mai încerca, oricum nu reusesti.
Doar pe cele care spun ca doar sufletul conteaza
Adevarat dar nimeni nu a spus ca sufletul conteaza
Era o vorba celebra "dont’t try to teach woman red pill" pentru ca o i-au la Goana.
E nu pe naiba, ai uitat intrebarea saptamani, toti cei care au raspuns inclusiv tu ati scris ca ceea ce am afirmat nu este adevarat
Care aia care a inceput de la Alexxia? Dar ti-au cam explicat vreo 5-6 persoane cum sta treaba, si povestea a lu-at o intorsatura spre tine . Dupa mine aia e o tipa care vrea unu care sa n-o insele,(doar sufletul conteaza) poate inseamna multe.
Intrebarea a fost clara, conteaza doar sufletul iar acele persoane au afirmat ca da, ce sa imi explice acele persoane, mai avea vreun sens, logica, nu
Dupa mine aia e o tipa care vrea unu care sa n-o insele,
nici macar ea nu e in stare de asa ceva, de ce sa ai asemenea asteptari ireale
Cam ador fetele care au mintea perversa. Eu zic sa facem o orgie, cu cat mai multi cu atât mai bine
Ps- domnule Ray ne mai amuzam si noi pe aici
Mi-a dat eronat domnisoara, probabil ca si ea vrea dar e timida
Omule sunt sincer, tu ca asa zis crestin trebuie sa iubesti adevarul, esti in postul pastelui
Eu nu Detin adevarul.
Dar sigur Dumnezeu le vede cat de mult pacatuiesc
Cat mai tanara, cat mai prospatura, cat mai supla si subtirica, cat mai feminina, cat mai placuta si usor de tolerat si sa stie sa-si tina gura inchisa cand e cazul, adica in 90% din cazuri.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: