Fiecare trebuie sa invete sa aiba incredere in celalalt.Este la fel de important sa cultivi o prietenie care dureaza o veata.Strangeti o legatura puternica.In relatia voastra sa existe sentimentul de datorie, incredere si prietenie. Fara a lua niste angajamente indiferent cat erau de intense sentimentele dintre doi indragostiti este foarte usor ca o relatie sa se ruine.Petrece mult timp cu el/ea. SA nu" insele" nici el nici ea. daca vrei sa ai succes int-ro relatie trebuie ca ambi parteneri sa se straduiasca sa se intample accest lucru. f.n.d.a? pa pa
-Sinceritatea
-Încrederea
-Respectul
Le ai pe astea trei și o să ai succes în relație. Atâta timp cât ambii parteneri vor fi sinceri unul cu celălalt, vor avea și încredere, iar prin încredere va dispărea gelozia, iar prin acestea vom avea respect unul față de celălalt.
În rest iubire din plin și siguranță.
Came here to say this. Sunt je, pitziponcul vopsit. Acum in varianta maghiara.
In primul rand increderea, sinceritatea, sa aratati respect unul fata de celalalt, sa comunicati in orice situatie, sa fiti mereu deschisi si muulta iubire!:*
In primul rand trebuie sa fie chimie intre cei doi parteneri, o conexiune mai speciala si pe care o pot intelege doar cei doi. In al doilea rand, e nevoie de comunicare, rabdare, sinceriate si respect. Alt lucru extrem de important e ca cei doi sa se accepte cu tot cu defecte si calitati unul pe celalalt si sa nu se judece unul pe altul pentru greselile facute in trecut. Desigur, ceea ce e mai presus de orice e ca cei doi sa se iubeasca. Compatibilitatea in pat are si ea un rol important intr-o relatie. Nicio relatie nu e perfecta, dar atata timp cat cei doi isi stiu calca pe orgoliu la momentul potrivit si stiu sa lase unul de la altul, relatia are succes.
Eu nu greșesc, am relație bazată pe cele toate trei punctele enumerate de mine și crede-mă minciuna nu își are locul.
E asta până o să îți găsești partenera care să le îndeplinească pe toate și ai să îți schimbi părerea...
Te-am pupat
Cred că într-o relație cel mai important este să știi cum gândește cealaltă persoană încât să te poți pune în locul ei în momentele grele. Astfel, poți descoperi dacă ai ceva în comun cu ea în caz contrar pe fiecare îl va preocupa altceva și astfel relația nu va dura. Împărtășirea sentimentelor îi face pe cei doi să se înțeleagă, își completează lipsurile unul altuia încât vor avea mereu o idee nouă de discutat, soluție perfectă pentru a scăpa de plictiseala din cuplu. Depanarea de amintiri îi poate determina să nu uite gesturile de tandrețe inițiale dintr-o relație.
În zilele noastre multe cupluri se despart foarte repede, este din cauza nepotrivirii de caracter, a "repezirii" de a avea o relație cu cineva anume chiar dacă se știe că nu va fi de lungă durată.
Mereu graba strică treaba deci pentru a avea ceva de durată este necesară multă grjiă pentru a face față situațiilor neașteptate, pentru ca rezultatul să fie unul de dorit. Totul depinde de cei doi, de modul cum abordează ei problemele.