Mari.
Daca arati bine.
Dar nu iti recomand "smecherasii", sunt prosti bota.
Baietii aia smecherasi prefera timidele.
Le place sa aiba cu ce sterge pe jos
Destul de mari! De fapt badboys pe voi va cauta mai mult pentru ca va percep ca fiind mai usor de manipulat.
Sunt destul de mari dacă ești frumușela, și proasta bata daca ai fi tot o sa ai multe cereri de la tot tipul de băieți și "cuminți și răi".
La băieți e mai dificil să găsești dacă ești timid, daca ești și prost singur o să rămâi toată viața, dar o fata daca arata bine și dacă are probleme psihice e acceptată daca se comporta ok.
Deci nu îți fa griji că nu o sa ai soarta virginilor de pe TPU. Anonimul asta delirează mai toate întrebările se crede și Don Juan după 3 luni in Vaslui
Nu sunt misogin că eu nu am traume in vederea relațiilor cu fetele și nici respins nu prea am fost,dar asta e adevărul daca fata e frumoasa și dacă e proasta e curtată,la băieți e mai dificil că ei trebuie ca "bărbați" să acționeze, să treacă la vânat, dar o fata nu, ea e "vânata" așa că nici nu trebuie sa te forțezi dacă ești frumușela, dar dacă sapi cu dinții, ești urâtă atunci soarta ți pecetluita dacă ești timidă.
Pai daca esti timida te apuci de video-chat, iti faci si OnlyFans cont si te dai fata rea - adica Bad Girl si atunci o sa te placa toti smekerasii, bad boii din America si Leonardo cu Capra o sa fie in gat dupa tine! - ia sa vezi raspuns de la Ava > ''Man, si tu ai probleme grave la cap'' ha ha, eu cred ca Ava e o tipa tare dar nu se da pe fata...
Da o-să fie o fată super rea, dar super proastă, eu zic că nu merită să-și bată joc de viața ei pentru un șmecheriaș.