Noi băieții punem mai mult accent pe lucrurile astea, fetele sunt atrase mai mult de atitudinea ta și de ce vorbești, nici de cum de mușchii tăi sau alte detalii de-astea.
Din ce am studiat eu personal, fetele spun ca vor un baiat cuminte,sensibil,romantic nu conteaza fizicul dar cand privesti realitatea =rezultatele studiilor vezi ca femeile aleg baiatul frumos,smecher,arogant,indiferent,cel mai putin atractiv ajunge cel mai bun prieten a lor si atat,apoi dupa o varsta femeile pun pret pe un barbat beta, compromis atat, cei frumosi, badboys inseala asa ca la unele le vine mintea la cap si aleg un barbat mai putin atractiv
http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......umana.html
cam asta ar fi concluzia din studii
Oamenii își consolidează în mod conștient sau subconștient atractivitatea sexuală sau recursul sexual din mai multe motive. Este posibil să atrageți pe cineva cu care să poată forma o relație mai profundă, o companie, o procreare sau o relație intimă, în afară de alte scopuri posibile. Poate face parte dintr-un proces de curtare. Aceasta poate implica aspecte fizice sau procese interactive prin care oamenii găsesc și atrag potențiali parteneri și mențin o relație. Aceste procese, care implică atragerea unui partener și menținerea interesului sexual, pot include flirturi, care pot fi folosite pentru a atrage atenția sexuală a unui altul pentru a încuraja dragostea sau relațiile sexuale și pot implica limbaj corporal, conversație, glumă sau scurt contact fizic. [10]
Barbatii s-au dovedit a avea un interes mai mare in sexul neangajat comparativ cu femeile. [11] Unele cercetări arată că acest interes este mai degrabă sociologic decât biologic. [12] Barbatii au un interes mai mare pentru stimulii sexuali vizuali decat femeile. Totuși, [13] s-au constatat tendințe suplimentare cu o sensibilitate mai mare la statutul de partener la femeile care aleg un partener sexual și bărbații punând un accent mai mare pe atractivitatea fizică într-un potențial partener, precum și o tendință semnificativ mai mare spre gelozia sexuală la bărbați și Gelozia emoțională la femei. [14]
As mai vrea sa adaug ceva
Ovulația și preferințele sexuale feminine
Există dovezi că preferințele sexului feminin diferă de-a lungul ciclului ovarian. O analiză meta-analiză, care investighează 50 de studii despre preferințele sexului feminin
caracteristicile genetice ale genelor legate de gene, care s-au schimbat în timpul ciclului ovarian, a arătat că preferințele femeilor se schimbă în timpul ciclului lor: femeile prezintă cea mai mare preferință pentru trăsături genetice bune la fereastra cea mai fertilă. 18]Preferința sexuală feminină pentru formele feței masculine s-a dovedit a varia în funcție de probabilitatea de concepție. Rezultatele au arătat că, în timpul unei etape de "concepție ridicată" a ciclului menstrual, femeile au fost mai mult atrase de bărbați cu fețe mai puțin feminine / mai masculine pentru relații de scurtă durată [19]. Spre deosebire de bărbați, excluziunea sexuală a femeilor s-a dovedit a fi generică - este nespecifică fie pentru bărbați, fie pentru femei [20]. Cercetările sus-menționate sugerează că poate exista o posibilitate ca excitația sexuală feminină să devină mai specifică sexului în timpul celor mai fertile momente ale ciclului menstrual.
La bărbați, o față masculină a fost corelată pozitiv cu mai puține afecțiuni respiratorii și, prin urmare, trăsăturile masculine oferă un marker al sănătății și succesului reproducerii [21]. Preferința pentru fețele masculine este înregistrată doar în alegerile mate matematice pe termen scurt. Prin urmare, se sugerează că femeile sunt atrase de fețe masculine numai în timpul ovulației, deoarece masculinitatea reflectă un nivel ridicat de fitness, folosit pentru a asigura succesul reproducerii. Deși astfel de preferințe pot avea o importanță mai mică astăzi, explicația evoluționistă oferă raționamentul pentru motivul pentru care asemenea efecte sunt înregistrate.Pe lângă masculinitate, femelele sunt mai sensibile la mirosul de masculi care prezintă niveluri ridicate de stabilitate a dezvoltării [16]. Stabilitatea de dezvoltare a unui individ este o măsurătoare a asimetriei fluctuante, definită ca nivelul de abatere de la simetria bilaterală perfectă. Într-o comparație a studenților de sex feminin, rezultatele au arătat că acele cicluri în mod obișnuit erau mai receptive la mirosul cămășilor purtați de bărbații simetrici atunci când se apropiau de fertilitatea de vârf în ciclul lor de ovulație. Aceleași femei nu au raportat o astfel de preferință pentru mirosul de bărbați simetrici atunci când au fost retestați în timpul etapelor nefertile ale ciclului menstrual. Cei care utilizează pilula contraceptivă și, prin urmare, nu urmează modele regulate ciclice, nu au raportat o astfel de preferință. [16]
Ca și în cazul fețelor masculine, capacitatea de a determina simetria prin miros a fost probabil proiectată de selecția naturală pentru a spori probabilitatea succesului reproductiv prin împerecherea cu un bărbat care oferă genetică puternică. Acest lucru este evidențiat în cercetările care se concentrează asupra trăsăturilor masculilor simetrice, care înregistrează în mod constant niveluri mai ridicate de IQ, coordonare, dominare socială și, prin urmare, o mai mare capacitate de reproducere [22]. [23] Deoarece simetria pare să reflecte o abundență de trasaturi dorite deținute de bărbatul în cauză, este evident că acești bărbați sunt mai de dorit pentru femele care caută colegi de înaltă calitate. În astfel de cazuri, în timpul ovulației, femelele prezintă o preferință puternică pentru bărbații simetrici, deoarece ating o fertilitate maximă. Cum ar fi avantajos ca bărbații asimetrici să elibereze un miros asemănător celui produs de bărbații simetrici, semnalul feminin folosit pentru a detecta simetria este presupus a fi cinstit (bărbații asimetrici nu-l pot falsifica) [24]. În plus, femeile au preferințe comportamentale diferite față de bărbați în timpul etapelor din ciclurile lor. Sa constatat că femeile au o preferință față de mai multe voci masculine în timpul fazei târzii foliculare, fertile a ciclului menstrual. [25] Ele sunt deosebit de sensibile la tonalitatea vocii și la lungimea aparentă a traiectoriei vocale, care sunt trăsături legate de testosteron. Acest efect s-a dovedit a fi cel mai semnificativ la femeile care sunt mai puțin feminine (cele cu nivel scăzut de E3G), în comparație cu femeile cu niveluri mai ridicate de E3G. Sa sugerat că această diferență de preferință se datorează faptului că femeile feminine (cele cu niveluri ridicate de E3G) au mai mult succes în obținerea investițiilor. Nu este necesar ca aceste femei să-și schimbe preferințele de împerechere în timpul ciclului lor. Mai multe femei masculine pot face aceste schimbări pentru a spori șansele lor de a realiza investiții.Sa constatat că femeile au raportat o atracție sexuală mai mare la bărbați, în afară de partenerii lor, atunci când ovulația a fost aproape în comparație cu faza luteală. Femeile ale căror parteneri au o stabilitate ridicată a dezvoltării au o atracție mai mare pentru bărbați decât pentru partenerii lor atunci când sunt fertili. Acest lucru poate fi interpretat ca femeile care posedă o adaptare pentru a fi atrase de bărbații care posedă markeri de fitness genetic, prin urmare, atracția sexuală depinde de calitățile partenerului ei [26].
Da, de obicei fraierii selectează femeile numai după frumusețe.
Și apoi se plâng (pe site-uri gen TPU) că "toate femeile e curve și profitoare"...
Fetele fac primul pas, ele isi aleg baietii prin flirt ii privesc trimit semnale de alegere non-verbale. De geaba te uiti si intri in discutii cu una care nici nu observa ca existi. Isi dau seamã din primele secunde daca vor sã sa culce cu tine.Frumusetea la ambii conteazã sa fie cat de cat conexiune altfel e o pierdere de timp.
Eu ca barbat nu m-as simti ok langa o fata urata sau saraca. trebuie una nici frumoasa dar nici urata.
Deci nu poti determina constient ca glicemia in sange sa coboare si astfel creierul sa primeasca un semnal, e cand vezi o fata frumoasa se intampla in creier niste chesti de care tu habar nu ai, asta se numeste involuntar, numi spune ca omul nu are instincte, numi spune ca ne putem controla e o minciuna, 90% din decizile care le luam sunt emotionale,marcate de prejudecati, credinte false, omul e o fiinta constinta nu un robot, daca am fi ce scrii acolo am fi roboti lipsiti tot ce inseamna a fi om, daca tu te consideri asa treaba ta
Poți să simți ce vrei tu prima oară. Alegerea finală e a ta și e total conștientă și voluntară (cel puțin așa sper, spre binele tău).
Despre asta era vorba când ai comentat la postul meu că "fraierii aleg femeile numai după frumusețe". Era vorba despre verbul A ALEGE sau a selecta. Care e o acțiune TOTAL voluntară.
Dar tu ca de obicei forțezi nota mult dincolo de subiect.
Știm toți ce înseamnă atracție fizică, atracție sexuală. Dar faptul că tu încerci să postulezi că astea ne domină nouă existența, nu e decât un argument aberant, pe care tot încerci să-l folosești pentru a-ți construi tu nu știu ce motivație.
Nu dragule, suntem ființe raționale, nu ne domină incontrolabil instinctele, am coborât de mult timp din pom, iar când ne alegem o femeie sau ne alege ea pe noi, se întâmplă voluntar și conștient. Nu involuntar.
Daca isi place o mancare cum gusta nu o sa ai interesul sa gusti mai mult din ia? oare? e cand vezi fata aia frumoasa ai un interes sa o vezi mai des, ca acolo in creier se elibereaza dopamina, ratiunea nu creaza atractie, iubire, ratiunea este altceva, cand mergi sa isi cumperi o haina mergi ca ti frig sau cumperi ceea ce isi place?
Nu bre, nu-i așa. Ceea ce spui tu e exact ca faza aia cu porcul căruia îi leagă un morcov în fața botului și el fuge în neștire după el.
Să zicem că "rațiunea nu creează atracție" cum spui tu (cu toate că e o aberație; mulți sunt atrași de o persoană numai după ce ajung să o cunoască bine) dar în mod sigur, rațiunea e filtrul între ceea ce simți și ceea ce vei face. Pentru că dacă nu e așa, intri în zona patologică a psihopaților.
Când vezi fata aia frumoasă, "alergi pur și simplu după ea să o vezi cât mai des", doar dacă ești retard.
Altfel, dacă ești întreg la minte, când vezi fata frumoasă, creierul tău începe și procesează situația și îți spune ce să faci :
- fată frumoasă + eu urât ca porcu' = ce rost are să alerg după ea
- fată frumoasă + foarte proastă = o l@bă e mai satisfăcătoare
- fată frumoasă, vrea bani + eu falit ca guguștiucul = visez la vremuri mai bune
- fată frumoasă, dar panaramă + eu precaut = lasă-l pe altul s-o fure
- fată frumoasă + eu însurat = întorc capul să nu intru în depresie
- fată frumoasă, taicăs-o are pistol + eu vreau să mai trăiesc = îmi păzesc curul
- etc, etc.
E atât de greu de priceput? Eu cred că nu.
Dar dacă tu ți neapărat să ai ca motivație faptul că nu poți controla nimic și de-aia ți se întâmplă ție numai chestii nasoale, n-o să te poată convinge nimeni în vecii vecilor.
"Mănânci mâncarea care te face să vomiți"
Nu. Mănânc mâncarea pe care o aleg eu și care îmi place mie (nu e nevoie să-ți placă și ție sau altora).
În schimb, tu te vei uita lung în continuare, după mâncarea, la care nu vei ajunge probabil niciodată.
Îmi place ultimul tău argument "intelectual" la discuția asta. Eu sunt cel dogmatic și ignorant.
Ok.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: