Pentru ca a fi gelos sau mai degraba extrem de gelos inseamna sa fii nesigur pe tine. Asa ajungi sa ii interzici iubitului / iubitei sa iasa din casa, sa vorbeasca cu cineva, etc.
Binenteles ca nu insala cine e prost sa se combine cu asa salbateca
Avantaje: te simti iubit intr-un mod extrem
Dezavantaje: nu mai ai viata personala si exista o foarte mare sansa sa se culce cu prietenul tau cel mai bun ca sa-ti faca in ciuda daca are vreo criza.
De fapt, se gândește la tine și la tipa cu care o înșeli. (mai mult la tipă)
Da. Si eu l-am mai auzit. Exact de la cine ma asteptam cel mai putin. Si de asta nu o sa uit ce am spus eu
Vrei sa spui ca atunci cand o sa intalnesc persoana potrivita, si o sa am ganduri serioase cu ea, tot eu, aa fac asta?
Pai asa dupa ce o sa nai fiu cu ea...
O sa imi dai o bere la 80 de ani cand o sa vorbim iar despre astea ^_^
Eu ziceam ca toti zic asta dar nu stii niciodata. Daca ai o idioata pe post de prietena / sotie, care nu faci sex cu ea de cativa ani si iti cade printre maini una frumoasa, ce faci? Nu ai de unde sa stii daca o sa o faci sau nu. Prefar sa nu zic nici da nici nu pentru ca nu stiu, eu personal.
O asa incerc sa imi aleg sotia potrivita
Cam... imposibil pentru mine, dar inca sper
Lumea se schimba in timp. Intr-un fel e in primul an, in alt fel este peste 5/10/20 de ani.
Uneori e și vina celui înșelat.
În lipsa comunicării de exemplu.
De fapt, este chiar mai interesant de atat.
Si de ce vorbim despre inselat... vreti sa imi ramana asta in minte? Nu merge
Mai interesant sună interesant, dar nu mai avem voie să pomenim despre din astea.
Oh bine. Vorbiti. Mereu am lasat de la mine. Poate e si asta o cauza.
Nu ma mai deranjeaza. Nu ma mai atinge nici un sentiment de iubire deocamdata
Https://www.youtube.com/watch?v=COc68zhIkiE
Nuj m8, cu drag. :D
Ирина19 întreabă: