| Demeister a întrebat:

Care sunt avantajele/dezavantajele de a avea o iubită foarte/extrem de geloasă?

40 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Musique):

Saptamana trecuta am ascultat numai "Las-o sa zboare" big grin

| Musique a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mmm. melodia?

DoarBogdan

Dar ce altceva laughing

Oh. Am impresia ca fara sa vreau incep iar sa ma descarc si sa spun mai mult decat trebuie. Parca incepusem sa tin totul in mine. Oh... vampirilor laughing

Eu nu m-a prins de nimic în sensul ăsta.
N-o să-mi țin filozofia aici, dar, ai nevoie de o porție de încredere. big grin

DoarBogdan

Mi-am pierdut increderea si chiar incerc sa nu imi mai pun increderea in cineva. Chiar daca stiu ca nu e bine ce fac. Dar... oh. Uite. Iar o fac. Damn. laughing

Mmm, aș pomeni ceva de-o bere.

DoarBogdan

Vi la Timisoara si dai o bere. E un loc aici numai bun pentru asta. Acolo imi inec amarul sad

| Oana92 a răspuns:

Nimic din ce incepe cu "extrem" nu prea poate prezenta avantaje.

Si daca exista cineva care gaseste un avantaj in a avea un partener "extrem" de gelos inseamna ca nu a avut niciodata unul.

| Florentina9210 a răspuns:

Niciodata nu am inteles gelozia extrema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista avantaje happy
O iubita extrem de geloasa,intotdeauna o sa interpreteze lucrurile prin prisma geloziei, si asta o sa aduca foarte multe certuri inutile relatiei.O sa fii stresat, ca te gandesti ca o sa o pierzi, si stii ca e numai vina ei, ca are o problema cu gelozia si nu recunoaste asta, si nu prea o sa ai o relatie fericita.Nu o sa ai libertate prea multa, daca vrei sa o pastrezi ca iubita.
Iubirea e ceva diferit, inseamna sa oferi libertate, printre altele. Putina gelozie e ok, prin asta iti arata ca ii pasa de tine, si ca nu vrea sa stai cu alta, dar dusa la extrem e foarte toxica.