Nu știu dacă se poate numi avantaj, însă pe bărbat îl atrage faptul că domină o femeie, că o face a lui, că o face să se simtă bine pentru prima dată, că e primul. Cât despre experiență, ea vine pe parcurs. Și cum se spune, prima dată e mai rău.
PS: Prostii, dacă e virgină nu înseamnă că e și cuminte.
Subiectul acesta poate îi depăşeşte puţin pe mulţi, însă din lipsă de ocupaţie mai facem şi spunem lucruri interesante pentru unii, plictisitoare pentru alţii.
Cu toţii ştim că începutul vieţii sexuale este un tabu pentru unii, deşi nu ar trebui să fie aşa, pe alţii îi lasă oarecum cu gura căscată sau le creează un sentiment de timiditate. Probabil că nu sunt în măsură să dezbat subiectul pe foaie, poate că nu au studii de specialitate în domeniul sexualităţii, însă ca orice tânăr am dreptul la propria opinie.
Tot mai mulţi tineri sunt puşi în situaţia de a lua o decizie în ceea ce priveşte începerea vieţii sexuale. De cele mai multe ori se întreabă: „Ce beneficii îmi aduce asta?", „Oare prietenii sau prietenele mele mă vor vedea altfel?", „Ce vor spune părinţii?". Întrebări sunt multe, însă răspunsurile întârzie să apară.
Din punct propriu de vedere e un lucru bun sa fi virgină în ziua de astăzi, în primul rând pentru tine ca persoană, punând pe primul plan respectul de sine şi în al doilea rând şi pentru ceilalţi, care te vor privi într-un alt mod.
Nu ştiu sincer câte domnişoare de 18 ani de exemplu mai sunt virgine în ziua de astăzi. Îţi poţi da seama de asta doar privind cum se îmbracă, normal sau exagerat, comportamentul şi atitudinea în diferite ipostaze.
Ştim cu toţii că pentru tot ceea ce facem, greşit sau nu, suntem răspunzători şi suportăm consecinţele. Decizia de a-ţi începe viaţa sexuală nu este un subiect pe care îl poţi aborda în pauza de la şcoală, când speli vasele sau plimbi căţelul. Trebuie să te gândeşti bine la consecinţe, dacă persoana e potrivită, la cauze etc. Nu scrie în nici un manual din generală sau din liceu când sau cum să îţi începi viaţa sexuală, cea mai bună decizie o poţi lua tu gândindu-te nu o dată, de două sau de trei ori, ci de o mie, ca să nu apară niciun regret mai târziu.
Ce îţi rămâne de făcut? E relativ simplu, uitându-te la TV nu vei vedea tineri care au murit din cauza pierderii virginităţii, dar nici din cea a păstrării ei.
Cum frate sa te chinui? dar tu ce naiba ai de gand sa ii faci? E om nu animal, poate sa invete, si in plus nu e cine stie ce mare chestie de stiut si de facut.
Din punct de vedere sexual, ai avantajul ca o poti invata tu ce si cum, si a facut-o doar cu tine, iar aici intervin alte sentimente.
Nu stai sa te gandesti ca orice lucru pe care ti-l face l-a m-ai facut cuiva inaintea ta. Asta daca vrei sa ai o relatie stabila, daca nu, ai noroc, ca rar mai gasesti virgine, si cel mai probabil vei gasi una cu foarte multa exeprienta.
Chiar ai vrea o "iubita" care a mai trecut pe la nu stiu cati inaintea ta? mi se pare dezgustator, dar fiecare cu parerea lui.
Pai in ziua de azi nu prea mai exista fete virgine in Romania asa ca daca ai ca iubita o fata virgina simte-te special!
Nu te chinui ma ca ea, cine ti-a bagat in cap harfele astea de mafiot de Dorobanti?
Chiar daca e mai greu la primele 2-3 copulatii apoi o sa vezi ce farmec are sa stii ca tu esti primul.
Ai grija de ea, nu te mai gandi la dezavantaje inainte sa gusti avantajele.
Bafta!
Pai care sunt ca esti fata cuminte si cum in ziua de azi nu prea gasesti fete virgine esti fercit ca vei fi tu primul iar un alt avantaj ar fi ca nu are experienta si daca tu nu esti asa de bun ea nu va realiza prea mult si deci vei iesi tu in avantaj ca si cum ai fi profesorul care o initiaza in artele dragostei oricum in primul rand ai rabdare cu ea iar in ultimul rand protejeaz-o si ai grija de ea nu o supara ca sa te paraseasca poartate cu ea ca si cu o printesa
Aldutssss31 întreabă: