| bogdy20000 a întrebat:

Care sunt cauzele sangerarii foarte usoare in timpul actului sexual? Adica foarte putin dupa ce am terminat, aveam pe prezervativ.Sa fi fost prea dur si aceea sa fie cauza?

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Ai dat in ea ca la mondiale. Vrem filmarea sa vedem si noi cu i-ai dat-o la coada.
Ce sa spun... poate abia i s-a terminat sangerarea.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este cu totul anormal sa apara chiar si cea mai mica/slaba sau infima sangerare in timpul intretinerii unui act sexual normal. Daca aceasta situatie se mentine/repeta si/sau se produce de fiecare data, inseamna ca in mucoasa vaginala sau la nivelul colului uterin exista o afectiune care trebuie sa fie evidentiata si tratata. Consultatia ginecologica intr-o astfel de situatie devine srict necesara, obligatorie. Multa sanatate!

| bogdy20000 explică (pentru corbulalbrosu):

Are vreo legatura sangererarea asta usoara cu sarcina? Dupa 10-15 zile?

| Violleta2022 a răspuns:

Cauzele sunt multiple:
- un act sexual mai violent
- se apropie menstruatia
- sau o rana pe colul uterin, care sangereaza
In orice caz, sangerarile in timpul actuluis exual nu sunt normale, de aceea te sfatuiesc sa te adresezi unui medic, mai ales daca ai sex neprotejat de ceva vreme si ai fii putut fii infectata cu HPV, care a ainceput modificarile colului uterin, producand displazia de col. rana netrata, duce in cativa ani la cancerul de col uterin.
Sper ca te-am speriat destul, ca sa te conving sa vizitezi un ginecolog, macar sa stii clar ca nu ai vreo boala cu transmitere sexuala.

| bogdy20000 explică (pentru Violleta2022):

Sangerarea s-a produs doar o data. Eu fiind baiat, dar intreb pentru ea.
Ea fiind virgina, a intretinut doar cateva acte sexuale inainte, toate fiind cu prezervativ. Deci fiind doar prima oara cand sangereaza, chir asa grav ar putea fi incat sa fie o boala?