Româncele clar. Englezoaicele sunt urâte, posomorâte, americancele sunt grase, rusoaicele, cine să le înțeleagă. Fata pe care o iubești cu adevărat e cea mai frumoasă din lume.
Dar de ce nu poti intelege rusoaice?
Ca nu sunt ca celelalte le fac originale si sunt si ele foarte frumoase.Mda englezoaicele sunt urate
Nu cred ca romancele sunt cele mai frumoase din lume ca sunt multe urate si proaste si la voi
Eu normal frate puneti intrebari la care stiti raspunsul... normal ca eu funda? :*
eu nu-s tare moldoveanca ca sunt din familie rusa
Adica sunt oleaca ruska
M-am referit la faptul că nu le înțelegi limba. Ești misogin dacă consideri că există fete urâte. Fiecare fată e frumoasă în felul ei, dar voi bărbații nu puteți trece dincolo de ambalaj.
Probabil cele mai frumoase femei din lume sunt majoritatea anonime. Nu faima te face frumos. Si la urma urmei, tu fiind fata, de ce te preocupa acest subiect?
Cele mai frumoase sunt romancele si moldovencele, normal ar fi rusoaicele dar dupa cum majoritaea stim ele sunt blonde cu ochii albastri sau verzi nicio schimbare la ele asa ca romancele si moldovencele
Nu stiu ce sa zic, poate moldovencele sau romancele sau rusoaicele. Ba frate eu nu pot sa sufar scotiencele, au o piele roza de te c**i pe ea.
Femeile cele mai frumoase sunt rusoaicele, au o medie de inaltime mai mare ca romancele si sunt mai atragatoare, e strict parerea mea.
Si romancele sunt frumoase, dar cam atat... ce nu-mi place la romance? caracterul dublicitar, care zici ca se transmite pe cale genetica, spun asta pentru ca pana acum am avut parte numai de astfel de fete, de asta mi-am si schimbat parerea despre romance. Acum poate o sa-mi sara in cap unele, ca ce, alea nu sunt dublicitare? eee... pana la proba contrarie nu sunt.
Romamcele sunt printre cele mai frumoase dar nu sunt mediatizate in lume.In rest, esticele in special.
P.S:nu stiu ce aveti cu englezoaicele, am fost in Anglia(la sat) si am fost surprins de frumusetea femeilor.
Trandafiiiiiiiiiiiraș întreabă: