Depinde si de baiat... daca e genul fitos si ca el nu mai e nimeni. e mai dificil sa iti dai seama pentru ca nu se arata...
Daca e un baiat normal. te tachineaza... te sacaie .de ajuta... te priveste insisstent ...si iti zambeste de fiecare data...:X...
@alex, ...interesanta expresia "tremura carnea pe mine"
Salut.
Se da la persoana respectiva depinde asa mai pe ocolite sau direct, se comporta frumos si vorbeste frumos cu ea.
Cand vad fata care-mi place tremura carnea pe mine ....si incep sa ma balbai daca vorbesc cu ea
Pai vb cu tine sau sta prin preajma ta... eu unu asa fac... daca imi place de vreuna vb cu ea
Ramai blocat timp de 10, 30 secunde, intorci capul dupa fata uitandu-te foarte insistent, ii zambesti tot timpul, fixezi o privire trista, melancolica ca si cum nu poate fi a ta in cazul in care are prieten.
Nu stiu depinde...eu de exemplu ma uit foarte insistent la acea fata ma comport foarte frumos cu ea incerc s-o ajut cu ce pot...sa-i fac pe plac si incerc sa stau numai in preajma ei.
Te priveste insistent... te ajuta cu orice...iti ia apararea...sau te sacaie tot timpul..."cine se tachineaza se iubeste"
acum depinde de personalitatea fiecaruia
KaryKarinuta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
July4427 întreabă: