Pai,plimbarile la apusul soarelui, coneversatiile siropoase noaptea, sarutul in ploaie.alte idei nu mai am :*
Consider romantic si acel moment in care o iau pe iubita mea la un dans lent, ma uit in ochii ei si apoi o sarut incet.
Pai lucuri romanice: Sa stai cu ea pana la rasarit (asta pentru mine este cel mai romantic lucru), o cina romantica, o baie calda cu niste lumanari aprinse...
- Nu sunt atat de pretentioasa, consider romantic orice facem impreuna, fie ca gatim, sau ca iesim afara sau... sau ca ma alinta .
Sa mergem doar noi, singuri intr-un loc cu o priveliste splendida, este cel mai romantic lucru, indiferent ce facem acolo.
Mult noroc!
God,sunt prea multe...imi place sa fiu tinuta in brate, sau cand ma trezesc dimineata si gasesc la geam un biletel cu "neata sunshine" si o floare, gatitul eventual completat de o bataie cu frisca sau faina, plimbatul la apus de soare, poezioarele si scrisorelele...sunt prea multe
OMG-.Nu cred ca esti asa .Dar mai bine ma abtin -Eu as face cu tine alpinism sau Tirolina cred ca ai aprecia mai mult decat o scrisorica:-p!
Doar unul era de'ajuns, acum care mai vrea sa-mi trimita bezele o sa-i fie frica de tine
Bataie cu faina, aoleu? poate se supara ala si te trezesti cu un sac de faina in cap ce zic eu sac frate? un pachet de faina de-aia 000 dupa ceafa si esti achitata pe viata
Si variantele astea sunt bunetu poti sa crezi multe...astea nu inseamna ca trebuie sa se pupe cu realitatea
)ei da...voi nu stiti ce e frumos....cu sacul sa iti iei tu in cap
De-as avea o balaioara
Nalta, vesela, uşoara,
Ca un pui de caprioara,
Ziua mi-as tine-o la piept
De frica sa nu mi-o pierd,
Noaptea doar noi doi am stii
Toate tainele iubirii
Sa te vad daca stii cine a scris asta
tu sa`mi zici ca se pare ca eu sunt inculta pentru ca habar nu am
De-as avea o balaioara
Nalta, vesela, uşoara,