| Marius22222222222 a întrebat:

Care sunt sansele ca o persoana sa se gandessca inca la mine avand in vedere ca de aproape 2 luni nu mai da Nici un semn de viata?

22 răspunsuri:
| Gusticel a răspuns:

Zero barat

| Amalia442 a răspuns:

-0

| Louissa a răspuns:

Dacă se gândea la tine era imposibil sa nu îți dea nici un semn... sad

| Marius22222222222 explică (pentru Louissa):

sad

Si totusi nu stiu de ce nu renunt

| Briannaa12 a răspuns:

Depinde de context. În funcție de care a fost povestea între voi doi, șansele pot fi ori nule, ori imense. Mai dă ne detalii. Erați împreună? V ati certat? Cum vorbea cu tine pana sa înceteze sa te caute? Îți răspundea repede la mesaje? Ieșea cu tine? Etc.

| Fatamuntilor a răspuns:

Am citit intrebarie tale anterioare!
Nu ne-ai spus varsta ta, dar mai ales cea a fetei. Daca tu esti major si ea minora, posibil ca parintii sa fi aflat si o tin departe de tine! Sau sa fi aflat ceva compromitator.
In orice caz eu zic ca ar trebui lamurita problema ca te intrepti catre alt ceva.

| Unknownzgw a răspuns:

Și cu ce te ajută că se gândește dacă nu îți dă nici un semn de viață?
Chiar dacă s-ar gândi sau nu, relevant e ce acțiuni întreprinde vis-a-vis de asta. Cum manifestă gândurile respective.

| Marius22222222222 explică (pentru Briannaa12):

Aveam planuri ft mari impreuna. tatal Ei nu era de acord cu noi insa cu autori Mamei Am reusit sa trecem peste. ultima data mi-a zis ca ma iubeste.eu Am ceruto si mama di mi-a dat-o de sotie

| TLF92 a răspuns:

Pai fetele sunt ca un du-te vin-o prietene, tu traiesti cu impresia ca in alea doua ea a suferit dupa tine NU > si ca nu si-a gasit alinarea in bratele altuia! cat de naiv fereasca

| Briannaa12 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Ok, asta schimbă radical situația. Poți sa descrii mai în detaliu ultima conversație cu ea? O varianta ar fi faptul ca iar a început tatăl ei s o terorizeze și sa pună presiune pe ea sa va despărțiți, poate i-a tăiat și anumite privilegii (de exemplu nu i mai da bani, nu o mai ajută cu nimic) și atunci ea poate ca nu te a iubit suficient și și-a urmat interesul. Poate are mai multe avantaje de la tatăl ei decat de la tine. Sa stii ca dacă cineva iti spune ca te iubește e posibil și sa nu o spună sincer, poate ti a spus tocmai ca să pară ea nevinovata și bună și minunata și în mintea ei era "acum nu te mai caut și dacă e ceva, dau vina pe tata, zic ca e el nebun". Asta ar fi o posibilitate. Nu i musai sa fie așa

Putem vb pe privat?

Tu chiar stii sa aiuti omul

| Marius22222222222 explică (pentru Marius22222222222):

Ajuti*

| Louissa a răspuns (pentru Marius22222222222):

In ce Sens nu renunți? Nu renunți sa speri și sa te mai gândești la ea sau tu o cauți in continuu și nu vrei sa renunți sa o mai cauți?

Vreau macar sa stiu ca ea e bine.atat

| LoveSleep a răspuns:

-5%

| Molusca a răspuns:

Daca cu adevărat se gândea la tine, te suna, îți trimitea mesaje! Mai mult ca sigur, nu se mai gândește la tine.

| alinstefanvlad a răspuns:

Daca este vie, sunt sigur(cam 70%) ca inca se masturbeaza cu gandul la tine.

| Celestina003 a răspuns:

Pai daca ii dai tu semn de viata se va ganddii

| Marius22222222222 explică (pentru Celestina003):

Da...am 2 luni deja

| Musca88 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Va trebui sa treci peste.