Depinde de context. În funcție de care a fost povestea între voi doi, șansele pot fi ori nule, ori imense. Mai dă ne detalii. Erați împreună? V ati certat? Cum vorbea cu tine pana sa înceteze sa te caute? Îți răspundea repede la mesaje? Ieșea cu tine? Etc.
Am citit intrebarie tale anterioare!
Nu ne-ai spus varsta ta, dar mai ales cea a fetei. Daca tu esti major si ea minora, posibil ca parintii sa fi aflat si o tin departe de tine! Sau sa fi aflat ceva compromitator.
In orice caz eu zic ca ar trebui lamurita problema ca te intrepti catre alt ceva.
Și cu ce te ajută că se gândește dacă nu îți dă nici un semn de viață?
Chiar dacă s-ar gândi sau nu, relevant e ce acțiuni întreprinde vis-a-vis de asta. Cum manifestă gândurile respective.
Aveam planuri ft mari impreuna. tatal Ei nu era de acord cu noi insa cu autori Mamei Am reusit sa trecem peste. ultima data mi-a zis ca ma iubeste.eu Am ceruto si mama di mi-a dat-o de sotie
Pai fetele sunt ca un du-te vin-o prietene, tu traiesti cu impresia ca in alea doua ea a suferit dupa tine NU > si ca nu si-a gasit alinarea in bratele altuia! cat de naiv fereasca
Ok, asta schimbă radical situația. Poți sa descrii mai în detaliu ultima conversație cu ea? O varianta ar fi faptul ca iar a început tatăl ei s o terorizeze și sa pună presiune pe ea sa va despărțiți, poate i-a tăiat și anumite privilegii (de exemplu nu i mai da bani, nu o mai ajută cu nimic) și atunci ea poate ca nu te a iubit suficient și și-a urmat interesul. Poate are mai multe avantaje de la tatăl ei decat de la tine. Sa stii ca dacă cineva iti spune ca te iubește e posibil și sa nu o spună sincer, poate ti a spus tocmai ca să pară ea nevinovata și bună și minunata și în mintea ei era "acum nu te mai caut și dacă e ceva, dau vina pe tata, zic ca e el nebun". Asta ar fi o posibilitate. Nu i musai sa fie așa
In ce Sens nu renunți? Nu renunți sa speri și sa te mai gândești la ea sau tu o cauți in continuu și nu vrei sa renunți sa o mai cauți?
Daca cu adevărat se gândea la tine, te suna, îți trimitea mesaje! Mai mult ca sigur, nu se mai gândește la tine.
Daca este vie, sunt sigur(cam 70%) ca inca se masturbeaza cu gandul la tine.