Oriunde ai pune termometrul tot in jur de 36. 5 grade C ar arata.
Primul pas e sa devii barbat (nu doar sa aduni anii care iti lipsesc ), sa nu-i ceri sa mearga in pat cu tine ci sa o faci sa-si doreasca.Al doilea pas e sa descoperi zonele erogene si cum sa o faci sa devina "fierbinte". Nu toate femeile se excita la fel, sunt diferite una de cealalta.Ca sa fii sigur ca e fierbinte, ii pui termometrul sub brat si arunci din cand in cand cate o privire.
Pai in special gatul
adica asta e la mine
apoy spatele
sa te plimbi de jos in sus cu limba sau cu respiratia pe sira spinarii=p~
si gesturile tandre
in special respiratia pe tot corpul si sarutarile fierbinti pe burtA:X
Depinde de la fata la fata.Nu toate se excita in acelasi loc dar locul unde sigur vei aduce fata la extaz este clitorisul.Cu rabdare si daca o iubesti sincer o sa se excite doar la gandul ca ve-ti ajunge si mai departe.
Pai, eu zic ca la 17 ani nu sunt prea mic...si daca vreau sa stiu doar asa, fara sa experimentez, ce are?
Din cate vad eu in poza ta esti destul de micut ce vrei, sa o duci in pat? asteapta sa mai cresti
In opinia mea pentru a-i oferi unei tipe placerea, in primul rand trebuie sa o faci sa se simta in siguranta si sa-i arati ca poate avea incredere in tine, incearca sa incepi printr-un masaj, sarutari si daca tipa va dori mai mult de la tine, totul va decurge de la sine.