anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat a durat cea mai lunga perioada in care nu ai facut sex, tu fiind intr-o relatie stabila?

16 răspunsuri:
| IamJoKeR a răspuns:

3 luni. dar tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru IamJoKeR):

Vreo luna si ceva.

| IamJoKeR a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai in dm

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru IamJoKeR):

Nu inteleg ce spui.

| shookdazed a răspuns:

2 ani am fost cu cineva si nimic, si nici in ziua de azi nu s-a intamplat si nici nu cred ca se va mai intampla vreodata.

| Marius2001Pop a răspuns:

Cred ca 3 saptamani.

Răspuns utilizator avertizat
| AdeLeu a răspuns:

3 luni

| Dariaa90 a răspuns:

Dacă se ajunge intr-o relație sa fie pauza la sex, atunci lucrurile sunt clare happy

| AnemonaP a răspuns (pentru Dariaa90):

Pauză de la sex nu înseamnă pauză planificatălaughing Dacă pleacă partenerul in alta țara câteva sapt, trebuie sa aștepți

| AnemonaP a răspuns:

2 luni

| Dariaa90 a răspuns (pentru AnemonaP):

Astea nu sunt pauze, asta este ceva firesc când este vb de absenta fizica a parteneruluilaughing însă când lase urme prin casa și in același timp este pauza sexuală laughing clar fiecare cu lumea lui într-un final laughing

| AnemonaP a răspuns (pentru Dariaa90):

Pai da, pauza din cauza absentei fizice a parteneruluilaughing Cine sta in aceeasi casa si are pauze, clar sunt probleme grave, dar nu cred ca la asta s-a referit întrebarea, cine stie. De acord cu tine, iti dai seama laughing

| CristianPetre2002 a răspuns:

Ce e aia relatie stabilă ce i ăla sex laughing

| Crackman a răspuns:

4 saptamani

| BoboBobo6717 a răspuns:

Pfff, momentan nici nu mai știu. Dar da, câteva luni, aproximativ 5-6 luni, dupä care mergea o zi douä și iar pauză. Deși dormim in același pat, partenerul nu prea poate ( are ceva probleme cu erecția pe care nu are de gând să le rezolve ) și i-a scăzut dramatic apetitul. Se poate. Însă chestia asta indeparteaza oamenii. Și da, când eram cu fostul, 7 luni fiindcä a fost plecat. Însă nu a fost problemă, am recuperat dublu.

Întrebări similare