Daca e vorba de 2 persoane care din unele cauze gen el/ea pleaca undeva la o facultate sau el/ea in strainatate dar sunt impreuna de multi anii atunci da deci va vi extrem de greu pentru ca ochii care nu se vad se uita,iar daca doar te cunosti cu cineva doar pe internet e o prostie,practic habar nu ai cu cine comunici,cum sa ai incredere in cineva la distanta in ziua de azi? multi din multe cauze vor relatii virtuale ca sa faca misto, plictiseala, fuga de realitate, sunt persoane neatragatoare etc nu poti sti pe cine dai pe net, cat dureaza o luna, doua apoi isi dai seama ca e timp pierdut
Eu nu am intrat intr-o relatie la distanta, m-am gandit inainte riscul. Am prieteni care au patit asta. Cu timpul, in relatie acele persoane vor tine una la cealalta, va aparea gelozia, certurile, uneori dintr-o cearta iesi mai repede cand persoanele alea sunt fata in fata. Mereu apare intrebarea "daca ma inseala? Eu nu am cum sa aflu", si de aici si certurile. Oricum nimanui nu ii convine sa isi imagineze cum ar fi un sarut de la acea persoana sau o imbratisare. Deci, odata cu dezvoltarea sentimentelor vor aparea si certurile intr-o relatie la distanta. (parerea mea)
Intrebi asta pentru ca toate relatiile la distanta sunt exact la fel, partenerii intampina exact aceleasi piedici, oamenii care se implica in astfel de relatii sunt exact la fel si pentru ca viata, in general, arata exact la fel pentru toti oamenii, nu? Pentru ca doar in astfel de conditii cineva ti-ar putea oferi un raspuns la cretinitatea ce ai adresat-o tu.
Nu, sunt constienta ca nu toti oamenii sunt la fel, cum nici relatiile nu pot fi identice. Eu asteptam niste raspunsuri oarecum in cunostinta de cauza din care sa imi fac o idee, era mai mult o curiozitate pentru ca ma aflu in momentul acela al unei relatii si doream sa vad care ar fi sansele.
Depinde de voi, dar cel mai sigur tine pana la intreruperea definitiva a curentului electric sau a defectarii iremediabile a satelitilor firmelor de telefonie mobila. Cat poti s-o tii, tine-o!
Intro relatie la distanta toti 4 sunt fericiti, daca o tin in ritmul asta va tine oleaca
Depinde cit va iubiti. cunosc cupluri care au rezistat mai mult de 2 ani. dar acum nu mai sunt impreuna
părinții mei mi-au demonstrat și încă îmi demonstrează că se poate.
Tu crezi ca este vreunul din ei fraier sa stea pe uscat stiind ca partenerul nu are nici o sansa sa afle daca isi face de cap sau nu?
Greaseala mea ai dreptate, daca parintii tai pot inseamna ca restul de 8 miliade de persoane pot la fel.
eh, acum generalizezi. eu doar afirmam că dacă vrei, se poate.
App, cu ce cost? imi amintesc ca ziceai ca iti lipseste tatal, imi imaginez cat de mult ii lipseste mamei tale. Daca asta e relatie, sa ne fie tarana usoara.
vine de 2 ori pe an acasă. e și normal să le fie greu, dar încă e iubire, deși e departe de 20 de ani. la început am stat toți în Italia vreo 4 ani, apoi am venit acasă și el a trebuit să rămână acolo pentru că am avut enorm de multe probleme.