| Anca6991 a întrebat:

Cat credeti ca poate dura o relatie la distanta?

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma inntreb daca nu erai tu daca mai erau impreuna, sa fim seriosi ce au ei 2 acolo numai relatie numai e.

anonim_4396

mai am și o soră mai mare. și acum sunt mare, de ce nu se despart? laughing n-am cum să-ți explic că nu ești aici. serios, se iubesc și nici nu pare că e distanța asta între ei. după cum am zis, am avut niște probleme și tocmai pentru că o iubește pe mama a rămas acolo. ce? crezi că lui nu i-a fost greu acolo singur? dar asta e, când ai probleme faci niște sacrificii.

anonim_4396

Foarte ciudata "relatia" lor

anonim_4396

dacă ți-aș povesti tot, ai înțelege. fii sigur că nu e ciudatăwinking

anonim_4396

Ai dreptate. e de-a dreptul dubioasa laughing

anonim_4396

sictir laughing

| Anca6991 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Wow, asa gandesti tu? Scuza-ma, dar tu ce vrei de la viata? De cand a iubi si a respecta o persoane te face sa fii fraier?

| Foxyyyy a răspuns:

Am prietene ce au relatie la distanta si de 4 ani si inca continua,evident ca o relatie la distanta nu poate dura toata viata, trebuie sa gasiti un punct comun, sa inlaturati distanta pana la urma. Dar daca va iubiti, poate sa dureze o anumita perioada si trebuie ca amandoi sa fie implicati, sa existe incredere..nu gelozie si alte prostii.

| sofisis a răspuns:

O relatie la distanta practic nu e relatie. E ceva...nici nu stiu daca are definitie.
Acum, inteleg ca voi aveati o relatie normala si trebuie sa stati separati un an de zile. Nu e chiar atat de tragic. Se poate, mai ales in ideea ca poate va mai vedeti in anul asta, dupa care veti fi iar in acelasi loc.
Nu e imposibil.
Dar exista un risc destul de mare ca in acest an sa cunoasteti alte persoane, care sunt aproape..si sa va faca sa uitati unul de altul.
De voi depinde.

| peperonies a răspuns:

Cam cat face trenu pana acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

In sfarsit cineva normal pe aici laughing

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

E, sunt multi care cred ca nu exista relatii la distanta.
E stupid sa crezi ca iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut, atins etc.
Am avut eu cand eram mai pustoaica o "relatie" mai inflacarata virtuala dar la un moment dat ne-au apucat atatea frustrari, mai ales sexuale, ca nu se poate materializa nimic ca am zis stop. Ne chinuiam degeaba.
Eu am mai zis parerea mea: poti incepe o relatie la distanta daca dupa o perioada scurta de timp elimini distanta sau poti supravietuii unei distante temporare daca deja esti de ceva timp in acea relatie iar durata ca timp este scurta (MAXIM un an-timp in care te mai vizitezi totusi).

| Anca6991 explică (pentru sofisis):

Ai dreptate. Ma gandeam zilele trecute la asta si voiam sa vad parerile altor persoane. Mersi!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| alexandrualind a răspuns:

Putin