Ma inntreb daca nu erai tu daca mai erau impreuna, sa fim seriosi ce au ei 2 acolo numai relatie numai e.
mai am și o soră mai mare. și acum sunt mare, de ce nu se despart? n-am cum să-ți explic că nu ești aici. serios, se iubesc și nici nu pare că e distanța asta între ei. după cum am zis, am avut niște probleme și tocmai pentru că o iubește pe mama a rămas acolo. ce? crezi că lui nu i-a fost greu acolo singur? dar asta e, când ai probleme faci niște sacrificii.
dacă ți-aș povesti tot, ai înțelege. fii sigur că nu e ciudată
Wow, asa gandesti tu? Scuza-ma, dar tu ce vrei de la viata? De cand a iubi si a respecta o persoane te face sa fii fraier?
Am prietene ce au relatie la distanta si de 4 ani si inca continua,evident ca o relatie la distanta nu poate dura toata viata, trebuie sa gasiti un punct comun, sa inlaturati distanta pana la urma. Dar daca va iubiti, poate sa dureze o anumita perioada si trebuie ca amandoi sa fie implicati, sa existe incredere..nu gelozie si alte prostii.
O relatie la distanta practic nu e relatie. E ceva...nici nu stiu daca are definitie.
Acum, inteleg ca voi aveati o relatie normala si trebuie sa stati separati un an de zile. Nu e chiar atat de tragic. Se poate, mai ales in ideea ca poate va mai vedeti in anul asta, dupa care veti fi iar in acelasi loc.
Nu e imposibil.
Dar exista un risc destul de mare ca in acest an sa cunoasteti alte persoane, care sunt aproape..si sa va faca sa uitati unul de altul.
De voi depinde.
E, sunt multi care cred ca nu exista relatii la distanta.
E stupid sa crezi ca iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut, atins etc.
Am avut eu cand eram mai pustoaica o "relatie" mai inflacarata virtuala dar la un moment dat ne-au apucat atatea frustrari, mai ales sexuale, ca nu se poate materializa nimic ca am zis stop. Ne chinuiam degeaba.
Eu am mai zis parerea mea: poti incepe o relatie la distanta daca dupa o perioada scurta de timp elimini distanta sau poti supravietuii unei distante temporare daca deja esti de ceva timp in acea relatie iar durata ca timp este scurta (MAXIM un an-timp in care te mai vizitezi totusi).